Besök vår webshop eller hämta i vår lagerbutik 25 min ifrån Stockholm City, i Söderby Park. Hämta själv! Välkommen att hämta din redan förbeställda order. Välkomna att boka tid!

Atlas Home

Marockansk Kakel klassisk, Svart Stjärna

Produktbeskrivning:
Underbart vackert marockansk kakel Iraki, svart stjärna från Atlas Home. Säljs styckevis.

Kakelplattorna är oerhört populära och dekorativa. Låt kreativiteten flöda. Ställ fina stilleben med fina arrangemang, använd som grytunderlägg eller dekorera och placera dina fina krydd/oljeflaskor.

Kakelplattorna från Marocko är 20x20cm.

Till m2 behövs 25 st kakelplattor.

Atlas Home´s unika produkter kan skilja i färg och form då varje produkt är tillverkad för hand. Det är de små skillnaderna i handtillverkade produkter, som ger objektet dess personlighet & liv. Ibland kan det uppstå små hack i kanter och hörn, och det är också en naturlig del i tillverkningsprocessen.

Men det är också dessa "brister" som gör kaklet så vackert och ger det både en karaktär och charm.

Skötselråd
CEMENTBASERAD PLATTA
Marockansk klinker har tillverkats för hand sedan urminnes tider och är en underbar produkt. Det synliga slitlagret är ca 5 mm tjockt och är gjort av en mycket finkornig pigmenterad cement. Under det själva bärlagret som är gjort i en mer grov cement.

De olika färgerna spritsas i en form och täcks därefter av bärlagret. formen tas bort och plattan pressas samman under mycket högt tryck. Därefter torkar den i en månad före förpackning.

Den är porös och drar lätt till sig smuts innan den är behandlad.

Grundregel 1
Behandla alltid plattan efter sättning men INNAN fogning.



Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

 

  •  Frakt 79 kr, handlar du över 2000 kr skickas order fraktfritt. 100 kr - 400 kr i frakt för våra "unika ting" produkter som skickas.
  •   10 % rabatt på din första order vid anmälan av nyhetsbrev, via pop-up ruta
  •   Faktura 0 kr. Hos oss betalar du enkelt och smidigt med KLARNA CHECKOUT. Välj själv hur du vill betala mellan alla Klarnas betalningstjänster. Och du kan även välja PAYSON betalningstjänst.
  •  Nöjda kunder och strävar efter att ha snabba leveranser! 
  •    -ligt Tack för att just Du tittar in hos Jb Home!

Frågor?

Kontakta oss på
info@jbhome.se Vi svarar 
på mail så fort vi kan.
Kundtjänst telefontid öppet vardagar mellan 10.00 - 15.00

Lägg i önskelista

Du kanske också är intresserad av

Vi vill förmedla känsla, upplevelse och välbefinnande för dig och ditt hem!  Med inspiration från naturen och dess färgpalett erbjuder vi omsorgsfullt utvalda produkter som ökar trivsel i ditt hem och ger det lilla extra för att öka ditt välmående!

Produkter
Övrigt