Besök vår webshop eller hämta i vår lagerbutik 25 min ifrån Stockholm City, i Söderby Park. Hämta själv! Välkommen att hämta din redan förbeställda order. Välkomna att boka tid!

ENJOY CANDLES

Enjoy candles är handgjorda vaxljus med led-belysning. Enjoy candles gör sig mycket bra i grupp, de ser oerhört effektfullt ut! De skapar stämning inomhus och utomhus i alla hem oavsett inredningsstil. Dom är handgjorda i 100 % vax av högsta kvalité. Det finns inte två likadana, alla har sin unika form, vilket bidrar till det levande intrycket. De är ett brandsäkert alternativ till vanliga blockljus för alla som tänker på säkerheten och miljön men inte vill kompromissa med känslan. Bästa funktionen är timer! Som ger dig möjlighet att själv bestämma när under dagen du vill ha ljusen tända. Kom hem till levande ljus efter jobbet. Garanterad hög mysfaktor.

Enjoy Candles är populära och användbara året om. Självklart för jul och den mörka årstiden men även populära att ha i trädgården, på båten, sommarhuset eller på terrassen under vår/sommar.

Underbara till alla högtider, gör arrangemang av blommor, dekorationer, mossa, granris utan att fundera på brand! Ställ ner dem i lyktor och vaser utan att riskera smuts och stearinfläckar.

Låt dig inspireras i vår webshop – Välkommen till Jb Home! Vi erbjuder alltid snabba leveranser och fri frakt över 1200 kr.

Populära produkter i underkategorierna

checkout Till kassan
Produkter
Övrigt