Besök vår webshop eller hämta i vår lagerbutik 25 min ifrån Stockholm City, i Söderby Park. Hämta själv! Välkommen att hämta din redan förbeställda order. Välkomna att boka tid!

 

Varmt Välkommen till Jb Home 

Jag heter Jenny Blomberg och driver Jb Home, Home by Jb AB, med kärlek till inredning har jag öppnat en inredningsbutik på nätet och är under uppförande av en certifierad Inredningsbyrå. Under Augusti 2014 öppnade vi portarna för vårt härliga Showroom (liten inredningsbutik) som finns i Rönninge, Söder om Stockholm. Vi vill hälsa dig välkommen och erbjuda Dig som älskar inredning, design och accessoarer med mycket personlighet och känsla, ett stort utbud av underbara produkter att förgylla ditt hem. För Dig som vill hitta den rätta känslan i hemmet. Vårt formspråk andas harmoni och stilen "soft" vintage med mycket inspiration som hämtas av naturen och dess färgpalett, och samtidigt tillför en känsla av krispig elegans.  

Vi är en personlig webshop som omger oss utav ett gediget hantverk, det är de små skillnaderna i handtillverkade produktersom ger objektet dess personlighet & liv. Vi vill att Du ska känna att ett besök hos oss är rofyllt och mysigt, personligt och inspirerande, glädjefullt och förtrollande. Vi har noga valt ut vårt sortiment och försökt handplocka leverantörer som är noga med att produktionen sker på ett bra sätt, både för människa och miljö. Viktigt för oss att vi bär med oss ett socialt ansvar och rättvisetänk. I Asien sker den största produktionen på olika små familjeföretag. Små företag som våra leverantörer har ett nära samarbete med. På det viset kan de följa upp för att säkerställa att produktionen sker på ett korrekt sätt, både kvalitetsmässigt och inte minst etiskt. 

Påbörjade min utbildning till Certifierad Inredare & Homestaging Konsult i januari 2014,som fortlöper under 1 år, vilket är fantastiskt spännande. Välkomnas att följa med på min resa om du är nyfiken på mig, inspireras i min blogg. Bloggen kommer att spegla vägen mot en ny karriär som Certifierad Inredare. Rogivande miljö - mindfulness - handlar om medveten närvaro, viktigt i vår stresshantering att vi har ett rogivande hem

I vårt intresse! Vi vill inspirera dig som kund det lilla extra kombinerat med inredningskonsultation och homestylingdär alla produkter hos Jb Home skapar en helhet med varandra, ett mindful living. Jb Home erbjuder produkter och tjänster som ger dig som kund en upplevelse av harmoni & balans, som berör. När vi arbetar med inredningskonsultation och homestyling gör vi det alltid för att skapa en personlig miljö där ni trivs eller visa hemmets potential vid försäljning av din bostad.

Jb Home - Hem med skön känsla, butik fylld med livsstil.

Varmt välkommen att hämta din order i vår lagerbutik i Söderby Park, Salem/Rönninge, ligger söder om Stockholm. (ca 25 minuter bilfärd)

★ Lagerbutik från 1 september 2019. Hämtas efter överenskomna tider. Lägg en order i webshop och välj "hämta i lagerbutik", slipp onödig fraktkostnad. Vi återkommer till dig. Är det brådskande - kan du vänligen skicka oss ett mail till info@jbhome.se 

Vår målsättning är att vi ska ge dig en behaglig shoppingupplevelse från order till leverans. En fröjd både för ögat och hjärtat! Shopping på nätet ska vara tillgängligt, kul, enkelt och praktiskt. Känn dig hemmastadd, luta dig tillbaka i soffan eller i favoritfötåljen och njut! Upplev det säkert och tryggt att handla hos oss, botanisera hemmet med harmonisk mångfald av heminredningsprodukter från Jb Home. 

Tack för att just Du tittar In!

Kontakta oss gärna på info@jbhome.se

Med vänlig hälsning 

Jenny Blomberg

Ägare & grundare av Jb Home

 

FÖRETAGSUPPGIFTER 

Home by Jb AB / Jb Home

Kuskstigen 6

144 52 Rönninge

GODKÄND FÖR F-SKATT

ORG NR: 556962-4348

BANKGIRO: 258-4308

 

 

BANKUPPGIFTER FÖR UTLANDSBETALNINGAR:

BANK: SWEDBANK

IBAN: SE4780000832799248658198

BIC/SWIFT:SWEDSESS

 

Vi tillhandahåller även en kundvänlig mobilversion av butiken.

 

 

 

 

 

Produkter
Övrigt