Besök vår webshop eller hämta i vår lagerbutik 25 min ifrån Stockholm City, i Söderby Park. Hämta själv! Välkommen att hämta din redan förbeställda order. Välkomna att boka tid!

ARTWOOD

Artwood är ett svenskt familjeföretag som startade sin verksamhet 1969, som har anammat en klassisk vintage stil, som ger ett varmt och ombonat intryck. Med sin passion för design och inredning vågade de gå en egen väg. De fick inspirationen till sin kollektion via resor österut. Inspirationen kom främst via den amerikanska östkusten blandat med känslan av storstadens puls samt livet på landet. Artwoods fyra grundmaterial i alla möbler är rotting, trä, textil samt skinn. Artwoods möbler har sin egen själ och berättar via sina skiftningar i material, sin egen historia och bidrar på så sätt till en levande miljö.

Artwood vill att möblerna ska spegla kundens personlighet och vara en inspirationskälla och ställe att trivas och umgås runt omkring.

Beställ din favorit från Artwood hos oss!
Det ska vara enkelt och tryggt att handla av oss. Vi har dem vanligaste betalningsmetoderna så det är bara att välja det som passar dig. Det går bra att kontakta vår kundtjänst om du har frågor om dina produkter från Artwood.

Välkommen att plocka ut dina favoriter! Inspireras av Artwood hos Jb Home! Vi erbjuder alltid snabba leveranser och fri frakt över 1200 kr.

Populära produkter i underkategorierna

checkout Till kassan
Produkter
Övrigt