Besök vår webshop eller hämta i vår lagerbutik 25 min ifrån Stockholm City, i Söderby Park. Hämta själv! Välkommen att hämta din redan förbeställda order. Välkomna att boka tid!

JIMSCH

Jimmy Schönning är den kända inredaren som vi känner igen från olika TV-program som ’Äntligen Hemma’ och Go´kväll. (Vad många kanske inte vet är att Jimmy även jobbat som artist och dansare bl a som körsångare i Melodifestivalen.) Jimmy är en person som sprudlar av både glädje och idéer och under det egna varumärket ’Jimsch’ har Jimmy Schönning fritt spelrum att förverkliga sina designidéer. Jimsch arbetar med naturliga material som metall, trä, glas och textil och produkterna tillverkas på ett hantverksmässigt vis.

Materialvalen är viktiga för Jimsch liksom hur produkterna tillverkas och man är noga med både arbetsmiljö och vår fysiska miljö.

Ett livsstilsvarumärke för det tidlösa hemmet. Inspirationen är lika kosmopolitisk som lokal. Typiskt för Jimmys stil är också dualiteten som avspeglas i produkterna från JIMSCH.

Populära produkter i underkategorierna

checkout Till kassan
Produkter
Övrigt