Besök vår webshop eller hämta i vår lagerbutik 25 min ifrån Stockholm City, i Söderby Park. Hämta själv! Välkommen att hämta din redan förbeställda order. Välkomna att boka tid!

OI SOI OI

Oi Soi Oi är ett danskt företag som ägs av Britt Goodall och Christina Thorboll.
Britt bor i Vietnam, där hon, tillsammans med sitt team, ansvarar för design och produktion. Vår bas i Vietnam kan vi säkerställa en konsekvent hög kvalitet och se till att vår produktion sker i ett anständigt och ansvarsfullt sätt.

Målet med deras design är alltid att kombinera det bästa av två världar - den rena och enkla skandinavisk stil med exotiska och färgstarka stil Asien. Vi tror att detta skapar en unik och individuell look.

Oi Soi Oi är vietnamesiska för "godhet nådig mig!

Äldre hantverkstekniker och traditioner och många timmars krävande arbetskraft är alla egenskaper som ger Oi Soi Oi produkter deras speciella touch och känsla.

Hörnstenen i Oi Soi Oi-konceptet är respekt för de människor vi arbetar med: våra kunder, våra leverantörer i sina verkstäder och många fler som bidrar till att göra Oi Soi Oi en framgång. De flesta Oi Soi Oi produkter tillverkas av familjeägda verkstäder i byarna kring Hanoi. Stolt hantverkstraditioner och många timmars krävande arbetsmarknad är i centrum för alla Oi Soi Oi produkter.
Populära produkter i underkategorierna

checkout Till kassan
Produkter
Övrigt