Besök vår webshop eller hämta i vår lagerbutik 25 min ifrån Stockholm City, i Söderby Park. Hämta själv! Välkommen att hämta din redan förbeställda order. Välkomna att boka tid!

Tine K Home

Letar du efter heminredning från Tine K Home? Då har du hamnat helt rätt. Hos oss på JB Home hittar du ett stort utbud av heminredning från populära Tine K Home. Företaget grundades av designern Tine Kjeldsen år 1999 och har en stilren skandinavisk känsla, samtidigt som man hämtar inspiration från hela världen.

Tine K Home är ett danskt varumärke och bland sortimentet hittar du heminredning, textilier och möbler beståendes av bland annat krukor, doftljus, dustglitter, kuddfodral, lampskärmar, servetter, snäckskalslampor, underlägg och väggkorgar. Det som varumärket så unikt är att många kreationer är skapade av unika fynd från diverse utlandsresor ibland annat Vietnam, Marocko och Indien.

Så låt dig inspireras av handgjorda produkter och charmiga föremål från olika kulturer. Med kalla färger kombineras den skandinaviska enkelheten med handgjorda produkter från olika kulturer som tillsammans bildar en varm och hemtrevlig atmosfär. Härlig balans mellan ljus och mörker som skapar kontraster och stämningen.

Det ska vara enkelt och tryggt att handla av oss. Vi har dem vanligaste betalningsmetoderna så det är bara att välja det som passar dig. Det går bra att kontakta vår kundtjänst om du har frågor om dina produkter från Tine k home. Vi erbjuder alltid snabba leveranser inom hela Sverige, samt fri frakt vid köp över 1200 kronor.

Populära produkter i underkategorierna

checkout Till kassan
Produkter
Övrigt