Besök vår webshop eller hämta i vår lagerbutik 25 min ifrån Stockholm City, i Söderby Park. Hämta själv! Välkommen att hämta din redan förbeställda order. Välkomna att boka tid!

IB LAURSEN

Hos oss hittar du underbar dansk design med inredningsdetaljer, möbler, lampor och porslin. Vi är stolta som återförsäljare av Ib Laursen fina produkter. Med IB Laursens produkter kan du skapa ett mysigt hem med en vacker atmosfär som överträffar det mesta. Oavsett om du vill inreda inomhus eller utomhus så finns det någonting för dig. 

Ett av nordens vackraste utbud av porslin. IB Laursen har ett imponerande utbud av köksdetaljer som vi på Jb Home är mycket stolta över att kunna erbjuda i vårt unika sortiment. IB Laursens porslin är eftertraktat och sätter en exklusiv och inbjudande prägel på vilket kök som helst. Det finns ingenting som väger upp för känslan av att bjuda in till en sammankomst och låta gästerna slå sig ner vid ett bord som dukats med IB Laursens underbara porslin. Det måste upplevas!

Inspirerat av en nordisk, klassisk design har IB Laursen hittat en röd tråd som gör deras porslin mycket unikt och vackert. Allt från små koppar och assietter i enkla varianter till stora tallrikar och uppläggningsfat i fantastiska mönster ger en speciell känsla i varje kök och skapar en miljö som ingen kommer att vilja lämna. Förbered dig på att få ha gästerna kvar en lång tid – och ladda på ordentligt med påtår!

Populära produkter i underkategorierna

checkout Till kassan
Produkter
Övrigt