Frakt 59 kr, fri frakt vid köp över 1200 kr. Öppet köp 14 dagar.          Besök vår butik i Söderby Park, Rönninge, 25 min från Stockholm C.

Integritetspolicy

Allmänt

Denna policy beskriver hur Jb Home, Home by Jb AB, org. nr 556962-4348, hanterar dina personuppgifter. Vi vill med denna Integritetspolicy visa hur vi säkerställer att dina personuppgifter behandlas i enlighet med gällande personuppgiftslagstiftning så att du kan känna dig trygg när du lämnar dina företags eller personuppgifter till oss.

Insamling av information

För att du ska kunna beställa våra varor eller kontakta oss för service eller information måste vi samla in och behandla vissa personuppgifter.

Vi samlar in information från dig när du beställer produkter via vår webbplats, kontaktar oss via kontaktformulär eller när du anmäler dig till vårt nyhetsbrev. Den insamlade informationen vid beställning av produkter inkluderar ditt namn, din e-postadress, ditt telefonnummer samt adressuppgifter. Vid anmälan till nyhetsbrev samt vid användande av kontaktformulär sparar vi din e-postadress samt namn om det är angivet.

Användning av information

Jb Home, Home by Jb AB behandlar dina personuppgifter för olika ändamål. Huvudsakligen i syfte att:

  • Fullgöra våra förpliktelser gentemot dig som kund, som genomförande av köp och tillhandahållande av support.
  • Möjliggöra allmän kundvård och kundservice, som för att besvara frågor kring produkter och tjänster samt rätta felaktiga uppgifter.
  • Följa tillämplig lagstiftning, till exempel bokföringslagar.
  • Uppgifterna kan även utgöra underlag för uppföljning av köp.
     

Laglig grund för insamlande av data

  • För att förhindra bedrägerier och identitetskapningar.
  • För att administrera din beställning.
  • För att skicka notifikationer angående din leverans.
  • För att kunna erbjuda dig en bättre service när du kontaktar oss.
  • För att följa lagstiftad konsumenträtt och rättsliga förpliktelser relaterat till bokföring.
  • För att hantera returer och reklamationer.
  • För att hantera support och frågor om dina tidigare beställningar.
  • För att kunna hantera ditt konto.
  • För att kunna skicka attraktiva erbjudanden och information till dig.
  • För att vi ska kunna ge dig ett mer personligt bemötande och en tjänst som är anpassad för dig.
  • För att du själv ska kunna se din köphistorik på ditt konto du själv skapat.
     

Utlämnande till tredje part

Vi säljer, handlar, eller på annat sätt överför, inte personligt identifierbar information till utomstående parter. Som utomstående part räknas inte betrodd tredjepart som hjälper oss att driva vår webbplats (hostingleverantör) eller vårt företag (revisor & bokföringsbyrå) samt officiella samarbetspartners som exempelvis betalningsleverantörer när det så behövs för att fullgöra ett beställt åtagande.

Säkerhet & Informationsskydd

Vi vidtar en rad olika säkerhetsåtgärder via vår webbplatsleverantör Wikinggruppen AB för att skydda dina personliga uppgifter. Wikinggruppen AB använder sig av krypteringsmetoder för att skydda känsliga uppgifter som överförs över internet. De datorer/servrar som används för att lagra personligt identifierbar information finns i därför avsedd samt säker miljö i Sverige genom vår webbplatsleverantör Wikinggruppen AB.

Betalning

För att hantera din betalning vid ett köp samarbetar Home by Jb AB med företag som är specialiserade inom betalningslösningar, bl.a. Klarna, Payson. 

Logistik

För att hantera leveranser skickas personuppgifter, namn, adress, telefon till logistikhanteringssystem för att få ut adressetiketter och till transportörens system. Bl.a. Dhl, Schenker, Unifaun Online.

Dina rättigheter

Du har rätt att få reda på vilka av dina personuppgifter Jb Home behandlar. Du har även rätt att få dina personuppgifter som Home by Jb AB, Jb Home behandlar korrigerade. I de fall Jb Home inte behöver uppgifterna för att uppfylla rättsliga krav har du rätt att få dina personuppgifter som inreda behandlar raderade.

Prenumeration nyhetsbrev

Vi använder den e-postadress du förser oss med för att skicka information och uppdateringar som angår din beställning, enstaka nyhetsbrev, relaterad produktinformation etc. Om du inte längre vill ta emot sådana meddelanden hittar du information om hur du avslutar prenumerationen i slutet av varje nyhetsbrev. Skulle du behöva hjälp med att avsluta din prenumeration är du välkommen att kontakta oss via vårt kontaktformulär

Ändring av integritetspolicy

Jb Home, Home by Jb AB äger rätt att vid behov ändra och komplettera integritetspolicyn.

Kontaktinformation

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om denna integritetspolicy eller behandlingen av dina personuppgifter. Detta gäller även om du skulle vilja ändra någon av dina uppgifter eller om du vill att vi raderar dina uppgifter från vårt kundregister. Vår kontaktinformation hittar du här.

Produkter
Övrigt