Besök vår webshop eller hämta i vår lagerbutik 25 min ifrån Stockholm City, i Söderby Park. Hämta själv! Välkommen att hämta din redan förbeställda order. Välkomna att boka tid!

VÄGGDEKORATIONER

Tempeltavlan är en väggdekoration med en unik touch och sina vackra, uppseendeväckande dekorativa mönsterspel som karvats ut i tavlorna. På Jb Home hittar du tempeltavlor i flera olika mönster och former som passar in och lyfter vilket rum som helst. Sätt lite exklusiv prägel på ditt hem genom att hänga upp den på väggen eller ställa den mot väggen. En underbar och vacker väggdekoration som skapar ett blickfång och dynamisk känsla i rummet. Lyfter hela rummet och är vackert karvat och ger den rätta patinan.

Våra tempeltavlor är av bästa kvalité till mycket bra priser. De är detaljrika, ger liv och blickfång till rummet. En handgjord tempeltavla är ingen vanlig tavla, så vart du än väljer att ha den så kommer den att sticka ut. Passar fint på väggen eller bara ståendes lutande på golvet. Den kan även användas som ett mycket dekorativt och unikt insynsskydd där alla som passerar fönstret får njuta av en mycket vacker skapelse.

En tempeltavla hos oss på Jb Home är tillverkad i trä, teak som är ett sällsynt träslag som bara växer i Indien och Indonesien. Träet är hårt, tungt och tåligt, men samtidigt imponerande elastiskt. Dess fuktbeständighet gör det till ett hållbart träslag.

På Jb Home strävar vi efter att alltid ha inredningsprodukter av bästa kvalité. Vi vill hälsa dig välkommen och erbjuda Dig som älskar inredning, design och accessoarer med mycket personlighet och känsla, ett stort utbud av underbara produkter att förgylla ditt hem. Vårt formspråk andas harmoni och stilen ”soft” vintage med mycket inspiration som hämtas av naturen och dess färgpalett, och samtidigt tillför en känsla av krispig elegans. En tempeltavla är i allra högsta grad en inredningsdetalj som fångar uppmärksamhet och dess handgjorda mönster är en fröjd för varje öga.

Populära produkter i underkategorierna

checkout Till kassan
Produkter
Övrigt