Besök vår webshop eller hämta i vår lagerbutik 25 min ifrån Stockholm City, i Söderby Park. Hämta själv! Välkommen att hämta din redan förbeställda order. Välkomna att boka tid!

STOREFACTORY

Svenska Storefactory, deras tanke är att skapa en känsla av tidlöshet. Av kärlek till det äkta, till den naturliga enkelheten i ett sjävklart val. Att fånga det vackra vi har omkring oss som alltid har funnits där. Använda det i former som behagar och förgyller, i all sin enkelhet. För det är i det enkla, i det vi redan känner så väl, som vi ofta hittar den där känslan. Ro och stillhet, trygghet i minnen från förr, om så bara för en liten stund.

Med lång erfarenhet inom inredningsbranschen och detaljhandel kände de att det saknades något för de svenska hemmen. Därför skapades Storefactory. Ett svenskt varumärke med närhet till naturens rena linjer, vars produkter kan älskas i såväl stadsvåningen som stugan på landet.

Stolta över och värnar om det skandinaviska arvet och den inhemska tillverkningsindustrin. Därför designas många av våra produkter i Sverige, av oss själva eller i nära samarbete med formgivare utanför huset. En del av produkterna produceras också i Sverige, föra att stödja svensk industri och värna om de resurser vi har.

Populära produkter i underkategorierna

checkout Till kassan
Produkter
Övrigt