Besök vår webshop eller hämta i vår lagerbutik 25 min ifrån Stockholm City, i Söderby Park. Hämta själv! Välkommen att hämta din redan förbeställda order. Välkomna att boka tid!

MAJAS COTTAGE

Petra är ledstjärnan bakom varumärket Majas Cottage. En otroligt inspirerande kvinna och vilket hjärta hon har. Alla produkter i kollektionen majas lyktor och inredningskollektionen "Interior of Hope" bidrar vi 10% utav intäkterna till Barncancerfonden.

Vi på Jb Home tycker att det är högst angeläget att ta del av striden mot en av samtidens mest förrädiska sjukdomar. Tillsammans gör vi skillnad för kämpande barn med cancer. Genom att plocka in Majas Lyktor i vårt unika sortiment har vi inte bara fyllt upp vår butik av vackra lyktor – vi ger oss in i kampen mot cancer! Produkterna är framtagna med hjärta och själ för att skänka hopp, glädje och tröst i kampen mot cancer. Speciellt den cancer som drabbar våra älskade barn.

Majas Lyktor är tillverkade med vackra mönster som lyser upp uteplatsen, campingen eller vardagsrummet på ett ytterst exklusivt sätt. På varje lykta finns ett fint citat med ett mycket vackert budskap, och under sitter en lapp med en fin liten text om välgörenhet. Det här gör Majas Lyktor till en mycket vacker inredningsdetalj för varje mysigt tillfälle med familjen eller vännerna. Kanske vill du ha den för att ge i present till någon du tycker om? 

Vi har även valt att plocka in handgjorda produkter från Majas Cottage´s nya kollektion Interior of Hope. En serie av unika produkter i sitt utförande med extra kärlek och känsla. Precis som Majas lyktor kommer dessa inredningsprodukter att säljas i begränsad upplaga och med förmån till vår hjärtesak Barncancerfonden.

Populära produkter i underkategorierna

checkout Till kassan
Produkter
Övrigt