Besök vår webshop eller hämta i vår lagerbutik 25 min ifrån Stockholm City, i Söderby Park. Hämta själv! Välkommen att hämta din redan förbeställda order. Välkomna att boka tid!

KUNDREFERENSER HOMESTYLING

  • RICKARD OCH MARIA I RÖNNINGE

"Såg resultatet när jag kom hem. Vilken skillnad, känns som att bo på hotell!
Många smarta små detaljer som lyfte det hela, tack!
tort tack för ditt arbete, bidrog i allra högsta grad till att det gick så bra. Såld innan visning"

  • PER-OLOF GREEN MED FAMILJ I SKÄRHOLMEN

"Jag anställde Jb Home för att styla vårt hem, styligen gällde hela bostaden. 
Jenny var jättebra att jobba med, väldigt professionell, hjälpsam och trevlig. Stylingen blev perfekt, hon valde smakfulla möbler som gjorde att det kändes snyggt och hemtrevligt i alla rum. Hon hjälpte även till med stylingen under fotografering och inför visning.
Jag gav henne fria händer att välja allt och resultatet blev kanon! Bostaden såldes till ett högre pris än jag vågat hoppas på."

 

  • LEDNINGEN, RO-GRUPPEN I STOCKHOLM,
    KONTOR FÖRETAG

Professionellt och hög servicegrad - Styling

"Vilken skillnad, hittat den rätta känslan. Vi har fått ett inspirerande fräscht kontor och en modern arbetsplats, våra anställda trivs och gillar att komma till jobbet. Vilket även kan attrahera duktig personal vid rekrytering, vi är nu mitt uppe i en storsatsning. Vi har fått en inbjudande lounge-del som ger ett varmt intryck och där vill man gärna hänga vid eftermiddagskaffet. Alla detaljer kom på plats, såsom gardiner och belysning, väggdekorationer. Stilfullt!

Vi rekommenderar Er varmt! Stort tack!"

 

Produkter
Övrigt