Besök vår webshop eller hämta i vår lagerbutik 25 min ifrån Stockholm City, i Söderby Park. Hämta själv! Välkommen att hämta din redan förbeställda order. Välkomna att boka tid!

HEJNUM

Hejnum startade som ett streck på ett papper. Varenda litet streck och varje liten prick har ritats för hand. Det har hänt att Angelica suttit med en illustration i närmare 20 timmar och så kommer hennes sprudlande son och stöter till henne. Då är det bara att börja om från början, det finns ingen returknapp eller suddgummi i hennes bläckritande. Hon har bara en chans i varje penndrag.

Vilken tur att hon älskar att rita.

"Du ska göra saker du mår bra, och blir glad av. Det har alltid mina underbara morföräldrar sagt. Därför gör jag det. Det sägs ibland att man skulle vara en ”fluga på väggen”. När någon sätter upp mina motiv i sitt hem känns det lite så, som att en liten del av mig bjuds in att följa med i den personens vardagsliv"

Men vad är då Hejnum? Den socken på Gotland där Angelica´s morfar föddes och som hon ofta besökte när han fortfarande fanns i livet.
Populära produkter i underkategorierna

checkout Till kassan
Produkter
Övrigt