Frakt 59 kr, fri frakt vid köp över 1200 kr. Alltid fri frakt på smycken & kläder. Öppet köp 14 dagar. Faktura 0 kr.

NICOLAS VAHÉ

Nicolas Vahé den kända kocken som föddes i norra Frankrike och utbildade sig till kock och konditor på den 3-stjärniga Michelin restaurang Pic Valence. Idag driver Nicolas Vahé sin restaurang på Jylland och sedan 2007 också sitt egna varumärke Nicolas Vahé.

Nicolas Vahé har ett nära samarbete med råvaruproducenter i Frankrike och Italien och garanterar en jämn hög kvalitet och god smak.

Nicolas vahe kryddor är förknippade med kvalitet och god smak. De är dessutom snygga att ställa fram på bordet. Den välkända kocken Nicolas Vahé har utvecklat ett sortiment av gourmet specialiteter. Hos oss hittar du ett stort utbud av både kryddor, andra specialiteter och köksredskap. Tillbehör som ger lite extra guldkant till din matlagning.

Beställ dina Nicolas vahe kryddor nu i vår webbshop!
Det ska vara enkelt och tryggt att handla av oss. Vi har dem vanligaste betalningsmetoderna så det är bara att välja det som passar dig. Det går bra att kontakta vår kundtjänst om du har frågor om dina produkter från Nicolas vahe kryddor.

Välkommen att plocka ut dina favoriter! Inspireras av Nicolas Vahé hos Jb Home! Vi erbjuder alltid snabba leveranser och fri frakt över 1200 kr.


checkout Till kassan
Produkter
Övrigt