Besök vår webshop eller hämta i vår lagerbutik 25 min ifrån Stockholm City. Hämta själv! Välkommen att hämta din redan förbeställda order. Välkomna att boka tid!

Vi har nöjda kunder!

 Hemsidan med det lilla extra!

Det finns så mycket fint, man vill bara ha allt. Får alltid ett så fint bemötande när jag mailar om frågor och funderingar. Men det lilla extra är ju definitivt de fina omtänksamma orden som ALLTID står med på fraktsedlarna. Du/ni är fantastiska och gör ett fantastiskt jobb!

 Superproffsigt

Jag och min sambo är återkommande kunder. Vi har alltid fått superproffsigt bemötande och service hos Jb Home. Ni ger oss det lilla extra i allt. Snabb leverans och kunde hämta på utlämningsställe nära oss. Vi är så nöjda och vi rekommenderar Er med varm hand!

 Kvalité bra utbud snabb leverans.

Kvalité bra utbud snabb leverans bra service det säger allt.

 Alltid nöjd, utan tvekan

Har aldrig hänt att jag varit missnöjd på något sätt när jag handlat ifrån dig. Snabb leverans , vänligt och proffsigt bemötande . Du är alltid lika trevlig och rar fina Jenny.

 Mysigaste butiken!

JB Home är en fantastiskt mysig butik! De ser verkligen till kundens bästa! Har handlat av fina Jenny många gånger och fler lär det bli!

 Superbra!

Snabb leverans och en liten gåva på köpet, kan inte bli bättre

 Bra utbud

Bra webshop, snabb leverans och galant service.

 Klockrent!

Snabb leverans, välinslaget och toppenfina varor!

When you are supporting a small business, you are supporting a dream.

Produkter
Övrigt