Besök vår webshop eller hämta i vår lagerbutik 25 min ifrån Stockholm City, i Söderby Park. Hämta själv! Välkommen att hämta din redan förbeställda order. Välkomna att boka tid!

Vi har nöjda kunder!

Jag är kund hos Jbhome sedan 2016 och jag är jätte nöjd med alla mina köp. Jag har handlat både från webbsidan samt i den fysiska butiken. Jenny är en super trevlig säljare och härlig person som brinner för sitt yrke. Hon är alltid vänlig både fysisk och via Mail. Jbhome är även ett av mina favoritkonton på instagram, så fina homestylingar hon gör!! Rekommenderar jbhome stark 5/5 stjärnor. Jag vill rikta ett stort tack till fina Jenny på JB Home som stylade sonens lägenhet inför försäljningen. Lägenheten genomgick en total förvandlign och resultatet blev enastående. Så fint att både jag själv och alla andra som tittade på den ville flytta in direkt. Bättre än så här tror jag faktiskt inte man kan få det.

JB Home är verkligen webshopen med extra allt! Jag har handlat via nätet och i den fysiska butiken. Alltid med samma proffessionella hjälp. Jenny har blick för helheten, hennes inredningsideér har gett mig massor! Skulle vi sälja vårt hus skulle vi ta hjälp av Jennys homestyling före fotografering. Jag är så nöjd med allt jag köpt från JB Home, en glädje varje dag jag använder/ser produkter. När jag vill ha något till mig själv eller present till en vän vet jag alltid var jag hittar det bästa!

 

På Jb Home finns ett stort utbud av vackra ting, man hittar alltid fina presenter, både till andra men även till sig själv. Alltid lika proffsigt och trevligt bemötande och tjänstvillighet. Jenny är så rar och omtänksam. Jag kan med stor värme rekommendera en titt in i webbutiken, den är fint presenterad, lättöverskådlig och snygg! Jag är en återkommande kund och blir alltid supernöjd över mina beställningar. Fin leverans som är väl paketerad, jag uppskattar också att förpackningsmaterialet är återanvänt, det är viktigt för mig. Stor tack för den senaste beställningen 20191129 och en stoooooor kram till dig Jenny.

 Hemsidan med det lilla extra!

Det finns så mycket fint, man vill bara ha allt. Får alltid ett så fint bemötande när jag mailar om frågor och funderingar. Men det lilla extra är ju definitivt de fina omtänksamma orden som ALLTID står med på fraktsedlarna. Du/ni är fantastiska och gör ett fantastiskt jobb!

 Superproffsigt

Jag och min sambo är återkommande kunder. Vi har alltid fått superproffsigt bemötande och service hos Jb Home. Ni ger oss det lilla extra i allt. Snabb leverans och kunde hämta på utlämningsställe nära oss. Vi är så nöjda och vi rekommenderar Er med varm hand!

 Kvalité bra utbud snabb leverans.

Kvalité bra utbud snabb leverans bra service det säger allt.

 Alltid nöjd, utan tvekan

Har aldrig hänt att jag varit missnöjd på något sätt när jag handlat ifrån dig. Snabb leverans , vänligt och proffsigt bemötande . Du är alltid lika trevlig och rar fina Jenny.

 Mysigaste butiken!

JB Home är en fantastiskt mysig butik! De ser verkligen till kundens bästa! Har handlat av fina Jenny många gånger och fler lär det bli!

 Superbra!

Snabb leverans och en liten gåva på köpet, kan inte bli bättre

 Bra utbud

Bra webshop, snabb leverans och galant service.

 Klockrent!

Snabb leverans, välinslaget och toppenfina varor!

 

When you are supporting a small business, you are supporting a dream.

Produkter
Övrigt