Besök vår webshop eller hämta i vår lagerbutik 25 min ifrån Stockholm City, i Söderby Park. Hämta själv! Välkommen att hämta din redan förbeställda order. Välkomna att boka tid!

TOVE FRANK

Letar ni efter härliga kort och/eller prints från Tove Frank? Då har ni hamnat på helt rätt webbsida. På Jbhome.se har vi ett stort utbud av den vackra fotokonsten som konstnärinnan Tove Frank levererar. Allt från mindre kort eller fotografier till större prints.
 

Om Tove Frank

En sak som kännetecknar Tove Frank är att hennes fotokonst upplevs som väldigt personliga. Den unika och personliga känslan som Tove Frank förmedlar tycker vi på Jbhome passar utmärkt när man vill hänga upp något vackert på väggen. Att ha en inredningsdetalj som känns unikt och personligt är exakt det som vi vill förmedla med vår inredning. Att skön och trevlig inredning inte ska kosta allt för mycket – det ser vi som en självklarhet.

Motiven från Tove Frank känns spännande och samtidigt som det avspeglar något magiskt. Inspireras och bläddra nedan bland alla fina verk. 

Du får alltid följande när du handlar på Jbhome
 

  • Personlig känsla
  • Behaglig shoppingupplevelse från order till leverans
  • Säkert och tryggt
     

Om du har någon fråga får du gärna höra av dig direkt oss. Skicka ett mejl till info@jbhome.se så svarar vi så fort vi bara kan.

Populära produkter i underkategorierna

checkout Till kassan
Produkter
Övrigt