Besök vår webshop eller hämta i vår lagerbutik 25 min ifrån Stockholm City, i Söderby Park. Hämta själv! Välkommen att hämta din redan förbeställda order. Välkomna att boka tid!

Leveransvillkor

Leveranstid

Vi strävar efter att ha snabba leveranser. Leveranstid ca 2-5 dagar från Jb Home är avseende lagervaror. Vi reserverar oss för oförutsedda förseningar i leveranser som beror på leverantörer eller postgången. Ersättning utgår inte vid en eventuell leveransförsening. Då en del av våra produkter är tillverkade för hand och har lång transportväg är detta tyvärr inte ovanligt. Vid eventuell leveransförsening meddelas du per e-post om detta. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar.

Ambitionen är att du ska ha varorna så snabbt som möjligt och att alla varor du har beställt paketeras och levereras tillsammans. Har produkterna du vill beställa olika långa leveranstider och du vill ha varor med kort leveranstid först bör du göra två separata beställningar. Väljer du att ta två leveranser tar vi ut dubbla fraktavgifter.

Fraktsätt

Vi skickar dina varor med DHL, Postnord eller Schenker, till ett ombud i din närhet. Alla leveranser till ombud SMS-aviseras, var därför noggrann när du anger ditt mobilnummer. Paketet ligger kvar hos ombudet i 7 dagar därefter returneras paketet tillbaka till Jb Home. Vid outlösta paket debiterar vi dig för 400 kr. Ej uthämtade försändelse betraktas inte som utnyttjande av ångerrätten! Läs mer under outlösta paket.

  

Frakt

Inrikes

Vid köp för 1500 SEK eller mer levereras dina varor fraktfritt till ombud till Sverige.  Service Point har en maxvikt på 20 kg, beställningar såsom kakel och möbler över 20 kg kommer att skickas för uthämtning på halvpall/helpall till DHL Terminal.  Leveranser som är tyngre och skrymmande paket tillkommer ett pristillägg, vilket läggs på i efterhand. Var vänlig att kontakta oss för att få en prisuppgift. Undantag, vid beställning av kakel eller betongprodukter blir frakten dyrare pga av vikten, därav gäller inte villkoren för fraktfritt över beställningar för 1500 SEK.

Till ombud 69 kr. Leverans sker till ett ombud nära dig. Det är transportörens system som väljer vilket ombud som ligger närmast dig, utifrån ditt postnummer.

Hämta hos Jb Home Lagerbutik, 0 kr. 

DHL Företagspaket

Fraktkostnad på 300 kr.

Ej outlösta paket

Hos Postnords, DHL och Schenkers ombud kan paketet ligga kvar i 7 dagar. Om paket inte hämtats ut debiterar vi för frakt- och hanteringskostnader för outlöst paket med 400-600 kr för att täcka våra frakt och expeditionskostnader. Outlösta paket omfattas ej av ångerrätten enligt distans- och hemförsäljningslagen. 

 

Vi tillhandahåller även en kundvänlig mobilversion av butiken.

 

Produkter
Övrigt