Besök vår webshop eller hämta i vår lagerbutik 25 min ifrån Stockholm City, i Söderby Park. Hämta själv! Välkommen att hämta din redan förbeställda order. Välkomna att boka tid!

OLSSON och JENSEN

Det är friheten som gör livet värt att upplevas. Den kreativa friheten och de fantastiska möjligheterna att bygga upp det hem du alltid har drömt om, det är vad som förgyller tillvaron och fyller det tomrum som ofta saknas. Med svenska Olsson & Jensen inredningsdetaljer kan du skapa en miljö som är din på ett alldeles unikt sätt, och tack vare det breda utbudet kan vi erbjuda möjligheten till alla med öga för inredning. Det spelar ingen roll om den är klassisk, bohemisk, sparsmakad, romantisk, modern, chic, lantlig. Det är bara att låta fantasin flöda. Olsson & Jensen handplockar produkter såsom ljuslyktor, kuddar, glas och exklusivt porslin. En speciell touch med handplockad inredning ger det ditt hem det som du alltid drömt om. Alldeles egen.

Vi vill att ditt hem ska uppnå den perfektion du själv önskar, och att du inte ska behöva begränsas mer än av tycke och smak. Med Olsson & Jensens fantastiska utbud av inredningsmaterial kan vi erbjuda just det som gör ditt hem lite mer trivsamt. Vi vill ge dig som kund en upplevelse av harmoni och balans, en skön känsla för att göra Ditt hem personligt, inbjudande och hemtrevligt! Vår förhoppning är att du hittar några favoritföremål som förmedlat en fröjd för ditt öga och ditt hjärta!

Olsson och Jensens kvalitetssäkra utbud består enbart av handplockade produkter som ger liv och kraft åt vilket hem som helst. Deras respekt och stora passion för inredning gör det till ett måste i varje inredningsbutiks utbud, och därför är vi på Jb Home stolta över att ha det bästa ur deras kollektion i vårt eget utbud. Tillsammans gör vi svenska hem lite mer trivsamma och inbjudande.

För att ditt hem ska bli det du alltid har önskat är det viktigt att låta fantasin flöda fritt. Om du tänker i fria banor, drömmer dig bort till ett hem av glitter och glamour, så ger du oss de bästa förutsättningarna för att kunna göra det möjligt. Tack vare Jb Homes breda och exklusiva utbud av vackra inredningsdetaljer kan vi hjälpa dig att skapa det hem du alltid har drömt om. Släpp på gränserna och se världen så som du vill ha den – resten sköter vi!

Jb Home är en personlig livsstilsbutik som omger oss utav ett gediget hantverk, det är de små skillnaderna i handtillverkade produkter, som ger objektet dess personlighet & liv. Vi vill att Du ska känna att ett besök hos oss är rofyllt och mysigt, personligt och inspirerande, glädjefullt och förtrollande. Vi har noga valt ut vårt sortiment och försöker handplocka leverantörer som är noga med att produktionen sker på ett bra sätt, både för människa och miljö. Viktigt för oss att vi bär med ett socialt ansvar och rättvisetänk. 

Populära produkter i underkategorierna

checkout Till kassan
Produkter
Övrigt