Besök vår webshop eller hämta i vår lagerbutik 25 min ifrån Stockholm City, i Söderby Park. Hämta själv! Välkommen att hämta din redan förbeställda order. Välkomna att boka tid!

DAY HOME

Day Home är ett danskt företag som levererar väldigt snygga och vackra produkter med en hel del internationella influenser, utbudet är brett och det finns något som passar alla. Day Home har produkter som passar i alla hem och som du kan inreda med i vilket rum som helst. Inredningen har en multikulturell mix av naturmaterial, ull, linne och lyxigt sammet, ljuvliga mönster och tryck som är vackert detaljrika och i fantastiska färgkombinationer.

Produkterna skapar en väldigt härlig stämning var man än väljer att använda dem och placera dem, det passar i både vardagsmiljö, sovrummet samt i köket. Det är viktigt med de där små inredningsdetaljerna och det där lilla extra som varje hem behöver för att det ska bli en ombonad och mysig oas för dig och din familj. DAY Homes vision är helt enkelt att du ska längta till att komma hem!

Day Home, är ett elegant varumärke, och utbudet är otroligt brett och det finns exempelvis lampor, mattor, kuddar och alla tänkbara fina dekorationer, detta hittar du i sortimentet hos Jb Home. Produkterna är harmoniska och inbjudande och passar fint in till alla typer av inredningsstilar då inspirationen till produkterna har tagits från exotiska platser i världen som har gedigna hantverkstraditioner. Detta har kreativa själen Marianne Brandi tagit vara på genom att sammanföra produkter som mixar det bästa av två världar; det bohemiska och exotiska tillsammans med den skandinaviska minimalismen.

Grundaren av Day Home et Mikkelsen är Keld Mikkelsen och han har verkligen skapat vackra produkter som han fått inspiration av efter många av sina resor runt om i världen. Hans vision är att skapa vackra, etniska, internationella influenser från egna resor jorden runt och förena dem med tidlös skandinavisk design, utsökt hantverk och en touch av vintage. En klassisk stilren skandinavisk design med inslag av internationell ”bohem deluxe”. Skapar en tidlös inredning med kuddar, mattor, lampor och härliga dekorationer för alla tider och hem.

Marianne Brandi är den kreativa själen och chef för designen bakom DAY HOME. I sortimentet finns en rad varma och inbjudande objekt att pryda ditt hem med. Inspiration hämtar hon från sina resor till Marocko, Indien, Afrika, Kina, Indonesien och Karibien. Exotiska platser där det finns en tradition för hantverk. Stilen är minimalistisk och skandinavisk med en bohemisk accent.

Handla Day Home
Jb Home är din personliga inredningsbutik på nätet med inredningsdetaljer i alla dess speciella utbud för att du ska få ett så stort urval som möjligt. Vi vill att ditt hem ska uppnå den perfektion du själv önskar, och att du inte ska behöva begränsas mer än av tycke och smak. Med Day Home´s fantastiska utbud av inredningsmaterial kan vi erbjuda just det som gör ditt hem lite mer trivsamt. Vi vill ge dig som kund en upplevelse av harmoni och balans, en skön känsla för att göra Ditt hem personligt, inbjudande och hemtrevligt!

Vår förhoppning är att du hittar några favoritföremål som förmedlat en fröjd för ditt öga och ditt hjärta! Detta är också produkter som ligger i prisklasser där alla som vill har möjlighet att inreda sitt eget hem med inredningsdetaljer från Day Home. Det finns allt du kan tänka dig från textilier till köksdetaljer, sängkläder samt lampor som gör hemmet lite extra ombonat och mysigt. Dynor till alla typer av stolar där det populäraste materialet förstås är linne, det finns också populära rug-mattor och synnerligen vackra handgjorda lampor.

Vi vill att Du ska känna att ett besök hos oss är rofyllt och mysigt, personligt och inspirerande, glädjefullt och förtrollande. Vi har noga valt ut vårt sortiment och försöker handplocka leverantörer som är noga med att produktionen sker på ett bra sätt, både för människa och miljö. Viktigt för oss att vi bär med ett socialt ansvar och rättvisetänk.

Populära produkter i underkategorierna

checkout Till kassan
Produkter
Övrigt