Frakt 59 kr, fri frakt vid köp över 1200 kr. Öppet köp 14 dagar.          Besök vår butik i Söderby Park, Rönninge, 25 min från Stockholm C.

Irislights

IrisLights Creamy White 35 bollar, Ljusslinga

Den mysiga ljusslingan Creamy White från IrisLights ger ett lika stämningsfullt ljus i vintermörkret som under skymmande sommarkvällar! Handgjorda bollar av bomull/polyestertråd och naturvänligt lim.

Dekorera slingan på ett dukat bord till fest, häng den över gardinstången i vardagsrummet för stämningsfull belysning, häng den som utsmyckning på en vägg, stege eller lägg den i en glasvas som dekoration.

Slingan består av 20 bollar med diameter av 6-7 cm som sitter på en dubbel slinga som är 140 cm och med en sladd på 150 cm. Sladden avslutas med en vanlig kontakt. CE-märkt. För inomhusbruk. Glödlamporna kan bytas ut vid behov, 2 extra lampor medföljer.

Irislights bollarna är tillverkade för hand och kan variera något i storlek och form.
Bollarna är tillverkade i Thailand och ljusslingor och lampor kommer från Kina.


Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

 

  •   Beställ före kl 13.00 - vi packar omsorgsfullt och skickar ditt paket samma dag
  •   Frakt 59 kr och Fri Frakt vid köp över 1200 kr
  •   Alltid fri frakt på smycken & kläder
  •   Faktura 0 kr. Hos oss betalar du enkelt och smidigt med KLARNA CHECKOUT. Välj själv hur du vill betala mellan alla Klarnas betalningstjänster. Och du kan även välja PAYSON betalningstjänst.
  •  Nöjda kunder och strävar efter att ha snabba leveranser! 
  •    -ligt Tack för att just Du tittar in hos Jb Home!

Frågor?

Kontakta oss på
info@jbhome.se Vi svarar 
på mail så fort vi kan.
Kundtjänst telefontid öppet vardagar mellan 10.00 - 15.00

Lägg i önskelista

Vi vill förmedla känsla, upplevelse och välbefinnande för dig och ditt hem!  Med inspiration från naturen och dess färgpalett erbjuder vi omsorgsfullt utvalda produkter som ökar trivsel i ditt hem och ger det lilla extra för att öka ditt välmående!

Produkter
Övrigt