Besök vår webshop eller hämta i vår lagerbutik 25 min ifrån Stockholm City, i Söderby Park. Hämta själv! Välkommen att hämta din redan förbeställda order. Välkomna att boka tid!

Irislights

IrisLights Brownie 35 bollar, Ljusslinga

Den mysiga ljusslingan Brownie från IrisLights ger ett lika stämningsfullt ljus i vintermörkret som under skymmande sommarkvällar! Handgjorda bollar av bomull/polyestertråd och naturvänligt lim.

Dekorera slingan på ett dukat bord till fest, häng den över gardinstången i vardagsrummet för stämningsfull belysning, häng den som utsmyckning på en vägg, stege eller lägg den i en glasvas som dekoration.

Slingan består av 35 bollar med diameter av 6-7 cm som sitter på en dubbel slinga som är 240 cm och med en sladd på 150 cm. Sladden avslutas med en vanlig kontakt. CE-märkt. För inomhusbruk. Glödlamporna kan bytas ut vid behov.

Irislights bollarna är tillverkade för hand och kan variera något i storlek och form.
Bollarna är tillverkade i Thailand och ljusslingor och lampor kommer från Kina.

Finns även med 20 bollar.


Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

 

  •  Frakt 79 kr, handlar du över 2000 kr skickas order fraktfritt. 100 kr - 400 kr i frakt för våra "unika ting" produkter som skickas.
  •   15 % rabatt på din första order vid anmälan av nyhetsbrev, via pop-up ruta
  •   Faktura 0 kr. Hos oss betalar du enkelt och smidigt med KLARNA CHECKOUT. Välj själv hur du vill betala mellan alla Klarnas betalningstjänster. Och du kan även välja PAYSON betalningstjänst.
  •  Nöjda kunder och strävar efter att ha snabba leveranser! 
  •    -ligt Tack för att just Du tittar in hos Jb Home!

Frågor?

Kontakta oss på
info@jbhome.se Vi svarar 
på mail så fort vi kan.
Kundtjänst telefontid öppet vardagar mellan 10.00 - 15.00

Lägg i önskelista

Du kanske också är intresserad av

Vi vill förmedla känsla, upplevelse och välbefinnande för dig och ditt hem!  Med inspiration från naturen och dess färgpalett erbjuder vi omsorgsfullt utvalda produkter som ökar trivsel i ditt hem och ger det lilla extra för att öka ditt välmående!

Produkter
Övrigt