Besök vår webshop eller hämta i vår lagerbutik 25 min ifrån Stockholm City, i Söderby Park. Hämta själv! Välkommen att hämta din redan förbeställda order. Välkomna att boka tid!

Enjoy candle Rose Gold, vaxljus med ledbelysning Enjoy candle Rose Gold, vaxljus med ledbelysning

Enjoy Candle

Enjoy Candle - Handgjorda vaxljus med led-belysning, Rose Gold

NYHET! Enjoy Candles - Rose Gold - är ett ljus i guld, handgjorda i 100% vax av högsta kvalité. Det finns inte två likadana, alla har sin unika form, vilket bidrar till det levande intrycket. Underbart att duka upp för att få en fin lyster i rummet eller vid festliga tillfällen. Finns även i silver.

De sprider ett stämningsfullt sken av dansande lågor och får ständigt beröm för hur väl de avspeglar beteendet och färgen i ett levande ljus.

Ljusen gör sig mycket bra i grupp, de ser oerhört effektfullt ut! De skapar stämning inomhus och utomhus i alla hem oavsett inredningsstil.

Finns i storlekarna 8x10 cm, 8x15 cm, 8x20 cm.


Produkt info:
"The most realistic flameless wax candles in the world"

* 100% äkta virgin vax, miljövänligaste och renaste formen.
* Alla ljus är handgjorda och unika.
* 10års garanti på LED tekniken.
* Bästa funktionen är timer! Som ger dig möjlighet att själv bestämma när under dagen du vill ha ljusen tända. Kom hem till levande ljus efter jobbet. Garanterad hög mysfaktor.
* Funkar även i barnrummet som en mild nattlampa.
* Underbart till jul! Gör dina egna arrangemang med mossa, granris eller dyl utan att fundera på brandrisken!

De är ett brandsäkert alternativ till vanliga blockljus för alla som tänker på säkerheten och miljön men inte vill kompromissa med känslan. Vad är då hemligheten med dessa verklighetstrogna ljus? Jo Enjoy Candles har en unik patenterad teknologi som gör att de står ut från andra LED ljus. Tiple LED använder sig av tre LED lampor, noggrant placerade och programmerade att skapa stämningsfullt flammande sken med dansande skuggor precis som ett levande ljus.
Brinner 450 timmar på endast 2 AA batterier (enda i världen som gör det).

Enjoy Candles är populära och användbara året om. Självklart för jul och den mörka årstiden men även populära att ha i trädgården, på båten, sommarhuset eller på terrassen under vår/sommar.

LYS UPP UTOMHUS! Enjoy Candles går att ha utomhus och tål fukt men inte regn eller att vara placerade på vått underlag. Lika självklart som de lyser upp den mörka årstiden kompletterar den ljumna sommarkvällar lika bra. Slipp utblåsta, välta ljus och fläckar från stearin eller sot.

SET IT & FORGET IT!™ 4, 5 ELLER 6 TIMMAR MULTI-TIMER LÄGE
Enjoy Candles ljus fungerar manuellt eller kan användas med en automatisk timerfunktion. På ljusets undersida finns det två reglage; det vänstra reglaget hanterar de 4, 5 eller 6 timmars time läget och det högra reglaget hanterar Off/AV , ON/PÅ och TIMER funktionen.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

 

  •  Frakt 79 kr, handlar du över 2000 kr skickas order fraktfritt. 100 kr - 400 kr i frakt för våra "unika ting" produkter som skickas.
  •   15 % rabatt på din första order vid anmälan av nyhetsbrev, via pop-up ruta
  •   Faktura 0 kr. Hos oss betalar du enkelt och smidigt med KLARNA CHECKOUT. Välj själv hur du vill betala mellan alla Klarnas betalningstjänster. Och du kan även välja PAYSON betalningstjänst.
  •  Nöjda kunder och strävar efter att ha snabba leveranser! 
  •    -ligt Tack för att just Du tittar in hos Jb Home!

Frågor?

Kontakta oss på
info@jbhome.se Vi svarar 
på mail så fort vi kan.
Kundtjänst telefontid öppet vardagar mellan 10.00 - 15.00

Lägg i önskelista

Du kanske också är intresserad av

Vi vill förmedla känsla, upplevelse och välbefinnande för dig och ditt hem!  Med inspiration från naturen och dess färgpalett erbjuder vi omsorgsfullt utvalda produkter som ökar trivsel i ditt hem och ger det lilla extra för att öka ditt välmående!

Produkter
Övrigt