Besök vår webshop eller hämta i vår lagerbutik 25 min ifrån Stockholm City, i Söderby Park. Hämta själv! Välkommen att hämta din redan förbeställda order. Välkomna att boka tid!

Trälåda med metallbeslag, Ib Laursen Trälåda med metallbeslag, Ib Laursen Trälåda med metallbeslag, Ib Laursen

Ib Laursen

Trälåda med metallbeslag, Återvunnet, Ib Laursen

Produktbeskrivning:
Vackert med återvunnet trä, denna trälåda tillverkas i Indien. Metallfästerna ger lådan ett unikt och speciellt utseende. Lådan är unika i sin charm, då den är återvunnen kan det förekomma sprickor som är en del utav dess natur.

Mått: 20,5 cm bred 6 cm hög och 35,5 cm lång
Material: Återvunnet trä

Dessa trälådor tillverkas i Indien från återvunnet trä, som till exempel rivningsmaterial. Metallfästena ger lådorna ett unikt och intressant utseende. Lådorna är unika när det gäller typ av trä, beslag och utseende. Det kommer sprickor och sprickor i skogen, som det är det återvunna vedet.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

 

  •  Frakt 79 kr, handlar du över 2000 kr skickas order fraktfritt. 100 kr - 400 kr i frakt för våra "unika ting" produkter som skickas.
  •   15 % rabatt på din första order vid anmälan av nyhetsbrev, via pop-up ruta
  •   Faktura 0 kr. Hos oss betalar du enkelt och smidigt med KLARNA CHECKOUT. Välj själv hur du vill betala mellan alla Klarnas betalningstjänster. Och du kan även välja PAYSON betalningstjänst.
  •  Nöjda kunder och strävar efter att ha snabba leveranser! 
  •    -ligt Tack för att just Du tittar in hos Jb Home!

Frågor?

Kontakta oss på
info@jbhome.se Vi svarar 
på mail så fort vi kan.
Kundtjänst telefontid öppet vardagar mellan 10.00 - 15.00

Lägg i önskelista

Du kanske också är intresserad av

Vi vill förmedla känsla, upplevelse och välbefinnande för dig och ditt hem!  Med inspiration från naturen och dess färgpalett erbjuder vi omsorgsfullt utvalda produkter som ökar trivsel i ditt hem och ger det lilla extra för att öka ditt välmående!

Produkter
Övrigt