20 % rabatt ytterligare på rea-varor. Ange kod "extra20" i kassan. Besök vår webshop eller hämta i vår lagerbutik 25 min ifrån Stockholm City. Hämta själv! Välkommen att hämta din redan förbeställda order. Välkomna att boka tid!

Doftpinnar, Rökelse Lavendel, Savon de Marseille, Compagne de Provence, 300ML Doftpinnar, Rökelse Lavendel, Savon de Marseille, Compagne de Provence, 300ML Doftpinnar, Rökelse Lavendel, Savon de Marseille, Compagne de Provence, 300ML Doftpinnar, Rökelse Lavendel, Savon de Marseille, Compagne de Provence, 300ML

Savon de Marseille

Savon de Marseille, Doftpinnar i glasflaska, Rökelse/Lavendel 300 ml

Produktbeskrivning:
Doftpinnar från Savon de Marseilles, doftspridare sprider en behaglig arom i rummet. Och på ett effektfullt och säkert sätt sprider en kontinuerlig doft i din omgivning.

​Nu är denna underbara produkt åter på marknaden, i en ännu större flaska.

De aromatiska oljorna sprids i luften genom doftpinnarna av rotting utan behov av värmekälla. Du reglerar styrkan på doften, ställ tre doftpinnar i för en lättare och diskret doft och sex pinnar för en starkare och mer påtaglig doft.

De vackra bruna glasflaskorna ger en känsla tillbaka till minnet av svunna tider. Ett glaslock medföljer som du kan använda när den inte används. 

Volym
300 ml

Förpackning
Levereras i en vacker återvinningsbar flaska i glas. Modern och Chic design. En ypperlig läcker inredningsdetalj. Tillhörande vacker pappförpackning. 

Doft
Rökelse/lavendel är en spännande doft av lavendel med inslag av sandelträ som förstärks av mystiska toner av rökelse. Compagnie de Provence.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
  •  20 % rabatt ytterligare på rea-priset. Uppge kod "extra20". Erbjudandet gäller på reavaror.
  •  Frakt 69 kr, handlar du över 1500 kr skickas order fraktfritt.
  •   10 % rabatt på din första order vid anmälan av nyhetsbrev, via pop-up ruta
  •   Faktura 0 kr. Hos oss betalar du enkelt och smidigt med KLARNA CHECKOUT. Välj själv hur du vill betala mellan alla Klarnas betalningstjänster. Och du kan även välja PAYSON betalningstjänst.
  •  Nöjda kunder och strävar efter att ha snabba leveranser! 
  •    -ligt Tack för att just Du tittar in hos Jb Home!

Frågor?

Kontakta oss på
info@jbhome.se Vi svarar 
på mail så fort vi kan.
Kundtjänst telefontid öppet vardagar mellan 10.00 - 15.00

Lägg i önskelista

Du kanske också är intresserad av

Vi vill förmedla känsla, upplevelse och välbefinnande för dig och ditt hem!  Med inspiration från naturen och dess färgpalett erbjuder vi omsorgsfullt utvalda produkter som ökar trivsel i ditt hem och ger det lilla extra för att öka ditt välmående!

Produkter
Övrigt