Besök vår webshop eller hämta i vår lagerbutik 25 min ifrån Stockholm City, i Söderby Park. Hämta själv! Välkommen att hämta din redan förbeställda order. Välkomna att boka tid!

Berg potter, kruka helena, 14 cm Berg potter, kruka helena, 14 cm

Bergs Potter

Kruka Helena, Grå 14 cm, Bergs Potter

Helt ljuvligt handgjord, rustik lerkruka Helena i vackert grå ton från danska Bergs Potter. Som får en ännu mer rustikare touch med tiden. Då krukan är obehandlade, naturliga, reagerar de på fukt och temperatur, skiftar i nyans med årstiden. Vilket är helt naturligt för produkten, ger charm till en handgjord produkt.

I Lazio-regionen norr om Rom ligger by Di Bolzena, Roberto Rosso, skapade krukan med en spetskant inspirerad utav antikens Grekland. Krukan var en stor framgång i Italien på 1800-talet, nu har produktionen tagits upp igen i Toscana.

Det går bra att plantera direkt i krukan eftersom den har dräneringshål i botten och ett fat som samlar upp överblivet vatten.

Brända i högsta ler-kvalite i mycket hög temperatur, med hög tålighet mot slag och sprickor. Den behåller fukt bättre samt ger luft till rötterna vilket ger växten de bästa odlingsförhållanden. Krukfaten är tack vare en speciell silikonbehandling helt vattentäta. Det är en måste-ha kruka helt enkelt.

Mått: 14 cm

Finns i flera storleka: 14 cm, 16 cm, 18 cm, 21 cm

Krukan längst fram i bilden. Varje kruka är signerad undertill.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

 

  •  Frakt 79 kr, handlar du över 2000 kr skickas order fraktfritt. 100 kr - 400 kr i frakt för våra "unika ting" produkter som skickas.
  •   15 % rabatt på din första order vid anmälan av nyhetsbrev, via pop-up ruta
  •   Faktura 0 kr. Hos oss betalar du enkelt och smidigt med KLARNA CHECKOUT. Välj själv hur du vill betala mellan alla Klarnas betalningstjänster. Och du kan även välja PAYSON betalningstjänst.
  •  Nöjda kunder och strävar efter att ha snabba leveranser! 
  •    -ligt Tack för att just Du tittar in hos Jb Home!

Frågor?

Kontakta oss på
info@jbhome.se Vi svarar 
på mail så fort vi kan.
Kundtjänst telefontid öppet vardagar mellan 10.00 - 15.00

Lägg i önskelista

Du kanske också är intresserad av

Vi vill förmedla känsla, upplevelse och välbefinnande för dig och ditt hem!  Med inspiration från naturen och dess färgpalett erbjuder vi omsorgsfullt utvalda produkter som ökar trivsel i ditt hem och ger det lilla extra för att öka ditt välmående!

Produkter
Övrigt