Besök vår webshop eller hämta i vår lagerbutik 25 min ifrån Stockholm City, i Söderby Park. Hämta själv! Välkommen att hämta din redan förbeställda order. Välkomna att boka tid!

Kockkniv 3-set, Jamie Oliver Kockkniv 3-set, Jamie Oliver

Jamie Oliver

Kockkniv 3-set, Jamie Oliver

Ett snyggt knivset från Jamie Oliver som består av 3 knivar, som borde finnas i varje kök. En örtkniv på 11 cm, en universalkniv på 15 cm och en kockkniv på 19 cm.

Örtkniven är perfekt till att förbereda mindre frukter och grönsaker, och universalkniven är oumbärlig till alla former av skalande och skivande i vardagen. Kockkniven används oftast till mindre köttbitar eller stora grönsaker.

Alla knivar är tillverkade av japanskt rostfrit stål och är utrustade med ett bra grepp som ger en enastående balans i handen. För att bevara knivarnas höga kvalitet rekommenderas det att de ska diskas för hand.

Förpackas in en presentförpackning.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

 

  •  Frakt 79 kr, handlar du över 2000 kr skickas order fraktfritt. 100 kr - 400 kr i frakt för våra "unika ting" produkter som skickas.
  •   15 % rabatt på din första order vid anmälan av nyhetsbrev, via pop-up ruta
  •   Faktura 0 kr. Hos oss betalar du enkelt och smidigt med KLARNA CHECKOUT. Välj själv hur du vill betala mellan alla Klarnas betalningstjänster. Och du kan även välja PAYSON betalningstjänst.
  •  Nöjda kunder och strävar efter att ha snabba leveranser! 
  •    -ligt Tack för att just Du tittar in hos Jb Home!

Frågor?

Kontakta oss på
info@jbhome.se Vi svarar 
på mail så fort vi kan.
Kundtjänst telefontid öppet vardagar mellan 10.00 - 15.00

Lägg i önskelista

Du kanske också är intresserad av

Vi vill förmedla känsla, upplevelse och välbefinnande för dig och ditt hem!  Med inspiration från naturen och dess färgpalett erbjuder vi omsorgsfullt utvalda produkter som ökar trivsel i ditt hem och ger det lilla extra för att öka ditt välmående!

Produkter
Övrigt