Besök vår webshop eller hämta i vår lagerbutik 25 min ifrån Stockholm City, i Söderby Park. Hämta själv! Välkommen att hämta din redan förbeställda order. Välkomna att boka tid!

Svensk Marmor

Soffbord i Ljus Marmor 120x60 cm Svart underred, Svensk Marmor

Snygga stilrena, tåliga och tidlösa Marmorbord gjorda av Svensk Marmor.

Vackert soffbord som passar in i de flesta hem och stilar. Soffbordet har en ljus marmorskiva i Ekebergsmarmor och med ett underrede som är lackat i svart. Bordet är stort och rymligt vilket gör att du får gott om avlasningsyta framför soffan. Marmorskivan är tålig och enkel att rengöra. Bordet finns dessutom med en vit underdel om du föredrar det.


Mått: Höjd: 45 cm
Längd: 120 cm
Bredd: 60 cm
Material: Marmor ljus Ekeberg

Ekebergsmarmor är en dolomitisk marmor som är ca två miljarder år gammal vilket kan jämföras med den ibland kända Carraramarmorn som är ca tvåhundra miljoner år gammal. Svensk Marmors produkter är därför unika och användningsområdena många tack vare dess naturliga egenskaper, dess vattenbeständighet och dess geologiska ålder. All brytning, tillverkning och design görs uteslutande i Sverige och vid det egna marmorbrottet strax utanför Örebro. Bland kända referenser som valt Ekebergsmarmor kan nämnas den exteriöra fasaden på Kungliga Svenska Dramaten som uppfördes i början på 1900-talet. Golvbeläggningen på Grand Hotel i Stockholm och i Rådhuset i Göteborg är också exempel på det utsökta vackra materialet.

FRAKT.
På Soffborden tillkommer alltid 800 kr i frakt, oavsett vart du bor.

BESTÄLLNINGSVARA, leverans inom 2-4 veckor.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

 

  •  Frakt 79 kr, handlar du över 2000 kr skickas order fraktfritt. 100 kr - 400 kr i frakt för våra "unika ting" produkter som skickas.
  •   15 % rabatt på din första order vid anmälan av nyhetsbrev, via pop-up ruta
  •   Faktura 0 kr. Hos oss betalar du enkelt och smidigt med KLARNA CHECKOUT. Välj själv hur du vill betala mellan alla Klarnas betalningstjänster. Och du kan även välja PAYSON betalningstjänst.
  •  Nöjda kunder och strävar efter att ha snabba leveranser! 
  •    -ligt Tack för att just Du tittar in hos Jb Home!

Frågor?

Kontakta oss på
info@jbhome.se Vi svarar 
på mail så fort vi kan.
Kundtjänst telefontid öppet vardagar mellan 10.00 - 15.00

Lägg i önskelista

Du kanske också är intresserad av

Vi vill förmedla känsla, upplevelse och välbefinnande för dig och ditt hem!  Med inspiration från naturen och dess färgpalett erbjuder vi omsorgsfullt utvalda produkter som ökar trivsel i ditt hem och ger det lilla extra för att öka ditt välmående!

Produkter
Övrigt