20 % rabatt ytterligare på rea-varor. Ange kod "extra20" i kassan. Besök vår webshop eller hämta i vår lagerbutik 25 min ifrån Stockholm City. Hämta själv! Välkommen att hämta din redan förbeställda order. Välkomna att boka tid!

Snäckskalslampa, takpendel, capiz snäckor Snäckskalslampa, takpendel, capiz snäckor Snäckskalslampa, takpendel, capiz snäckor Snäckskalslampa, takpendel, capiz snäckor


Bookmark and ShareSnäckskalslampa, Capiz, takdekoration, 3 strl

329 kr
Storlek
Finns i lagret
stockstatus BESTÄLLNINGSVARA
stockstatus .
stockstatus BESTÄLLNINGSVARA

Produktbeskrivning:
Vackraste takdekorationen, Capiz, handgjord snäckskalslampa som kan användas med eller utan belysning. Filippinsk handgjord ljuskrona som är helt magiskt vacker, dekorerad med naturvita Capiz snäckor.

Lampan har lager av snäckskal fästa i nylontråd. Sladd och sockel medföljer ej, det är enkelt att hänga ner en lampsladd i den. 

Mått:
Snäckskalslampa 3 lager mini, ca 40 cm lång och 20 cm i diameter 
Snäckskalslampa med 3 lager mäter på längden ca 70 cm och 30 cm diameter
Snäckskalslampa med 4 lager mäter på längden ca 100 cm och 35 cm diameter (Tyvärr har denna storlek utgått, då fabriken ej tillverkar denna storlek längre)
Snäckskalslampa med 5 lager mäter på längden ca 140 cm och 50 cm diameter

Snäckskalen är ett levande material och unika, ger ett karaktärsfullt utseende med ibland små hack och det är också en naturlig del i tillverkningsprocessen. Snäckskalen är ifrån hav och stränder och skiftar därmed i utseende.

Tredje och fjärde bilden är lånad från @cecilia_sensimilia på Instagram och är en snäckskalslampa, takdekoration med 4-lager.

Information från fabrik/leverantör: Mycket varsamt vid uppackning utav lampan, snäckskalslampan har hårda kontrollbesiktningar innan utskick ifrån fabrik och är mycket välemballerade, inget godtas som reklamation, då försiktigt måste beaktas vid upp-plockning, isärdelning och upphängning. Snäckskalen är trots sitt fördelaktiga pris, de bästa i kvalité på marknaden. Skulle kartongen vara skadad är det en transportskada och ska anmälas direkt hos ombudet vid emottagandet.

-------------------------------------------

Stor efterfrågan på våra snäckskalslampor, beställning har gjorts hos leverantören, ni är många som hör av er till oss, tack för det. Vi kommer att få in en leverans inom kort, återkommer när vi fått ett exakt leveransbesked, ni kommer då att kunna göra en förhandsbokning, beställa ditt exemplar, för att gardera att det inte tar slut. Maila ditt intresse till info@jbhome.se
Pga rådande coronatider orsakas det stor försening i leveransen. Beklagar detta innerligt. Uppdatering 15/6 - snäckskalslamporna kommer i slutet på året 2021, information från leverantör. Tack för ditt tålmod! Dessa unika lampor är värda att vänta på. 

------------------------------------------

   •  20 % rabatt ytterligare på rea-priset. Uppge kod "extra20". Erbjudandet gäller på reavaror.
  •  Frakt 69 kr, handlar du över 1500 kr skickas order fraktfritt.
  •   10 % rabatt på din första order vid anmälan av nyhetsbrev, via pop-up ruta
  •   Faktura 0 kr. Hos oss betalar du enkelt och smidigt med KLARNA CHECKOUT. Välj själv hur du vill betala mellan alla Klarnas betalningstjänster. Och du kan även välja PAYSON betalningstjänst.
  •  Nöjda kunder och strävar efter att ha snabba leveranser! 
  •    -ligt Tack för att just Du tittar in hos Jb Home!

Frågor?

Kontakta oss på
info@jbhome.se Vi svarar 
på mail så fort vi kan.
Kundtjänst telefontid öppet vardagar mellan 10.00 - 15.00

Lägg i önskelista

Medelbetyg 5/5 baserat på 2 st röster.
2019-03-18 av
2018-09-27 av
Du kanske också är intresserad av

Vi vill förmedla känsla, upplevelse och välbefinnande för dig och ditt hem!  Med inspiration från naturen och dess färgpalett erbjuder vi omsorgsfullt utvalda produkter som ökar trivsel i ditt hem och ger det lilla extra för att öka ditt välmående!

Produkter
Övrigt