Besök vår webshop eller hämta i vår lagerbutik 25 min ifrån Stockholm City, i Söderby Park. Hämta själv! Välkommen att hämta din redan förbeställda order. Välkomna att boka tid!

Ljuslykta snäckboll, vit, Large

Produktbeskrivning:
Ljuvlig och helt bedårande vacker snäckbolls ljuslykta, för värmeljus. Tänd upp i höstmörkret, vackert stilleben.

Mått: 14,5 cm hög och 14,5 cm i diameter; Large
Material: Snäckor
Färg: Vit

Finns i tre olika storlekar.

Snäckorna är av naturmaterial och har utav kreativt hantverk blivit en vacker skapelse formad som en snäckboll, i vissa fall kan de lossna från sitt fäste, det går enkelt att fästa tillbaka det. Det kan uppstå hack, vilket är en helt naturlig del i tillverkningsprocessen. 

Men det är också dessa "brister" som gör snäckbollen så vacker och ger det både en karaktär och charm - handtillverkad produkt.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

 

  •  Frakt 79 kr, handlar du över 2000 kr skickas order fraktfritt. 100 kr - 400 kr i frakt för våra "unika ting" produkter som skickas.
  •   15 % rabatt på din första order vid anmälan av nyhetsbrev, via pop-up ruta
  •   Faktura 0 kr. Hos oss betalar du enkelt och smidigt med KLARNA CHECKOUT. Välj själv hur du vill betala mellan alla Klarnas betalningstjänster. Och du kan även välja PAYSON betalningstjänst.
  •  Nöjda kunder och strävar efter att ha snabba leveranser! 
  •    -ligt Tack för att just Du tittar in hos Jb Home!

Frågor?

Kontakta oss på
info@jbhome.se Vi svarar 
på mail så fort vi kan.
Kundtjänst telefontid öppet vardagar mellan 10.00 - 15.00

Lägg i önskelista

Du kanske också är intresserad av

Vi vill förmedla känsla, upplevelse och välbefinnande för dig och ditt hem!  Med inspiration från naturen och dess färgpalett erbjuder vi omsorgsfullt utvalda produkter som ökar trivsel i ditt hem och ger det lilla extra för att öka ditt välmående!

Produkter
Övrigt