Besök vår webshop eller hämta i vår lagerbutik 25 min ifrån Stockholm City, i Söderby Park. Hämta själv! Välkommen att hämta din redan förbeställda order. Välkomna att boka tid!

Day Home kuddar

Letar du efter Day Home kuddar? Day Home har inredningsdetaljer utöver det vanliga, dessa snygga och prisvärda kuddarna som bygger från design från Marianne Brandi och ger hemmet ett extra lyft och passar in i alla rum oavsett om det är i soffan i vardagsrummet eller i sovrummet. Kuddarna är dessutom tillverkade av det absolut finaste och naturliga silket, linne och bomull.

Detta gör att det verkligen blir en snygg helhet i ditt hem eftersom de otroligt vackra, stilrena och tidlösa kuddarna har en tilltalande look och ger hela atmosfären en touch. Day Home kuddar är en unik kollektion där kuddarna är helt handgjorda av väldigt duktiga hantverkare.

 

Kuddar från day home

  • Överlägsen design

  • Variation och unika mönster

  • Sköna material

  • Lång hållbarhet

  • Utsökt hantverk

 

Detaljerna på en del av dessa kuddar har fått inspirationen från flera olika kulturer och länder här i världen. Det finns något som passar alla och eftersom de är väldigt unika finns det alltid någon kudde som lämpar sig åt varje hem och inredningsstil.

day home kuddar

Varför kuddens design spelar roll

Kuddar är en av hemmets viktigaste detaljer; de är sköna att luta sig mot och säger dessutom något om vilka vi är. När du väljer design så gör du inte bara ett inredningsval utan också ett uttryck för vem du är. När du väljer en kudde från Day home så kan du räkna att den inte bara håller och är snygg utan att den känns unik och "som din". Kuddarna passar perfekt till soffan i vardagsrummet eller på sängen i sovrummet och ger en mysig prägel på hemmets helhet och i rum där du tillbringar mest tid. Marianne brandi är chefsdesigner och den kreativa hjärnan bakom day home som grundades av Keld Mikkelsen som även ligger bakom danska day birger et mikkelsen. 

 

Modern inredning

I utbudet hittar du också populära och snygga paljetter samt texter och vackra färger i pastellkulörer som just nu är väldigt inne och en modern inredningstrend i världen. Det finns kuddar med olika motiv som exempelvis print i silver och kuddar med paljettinspirerande dekorationer, dessa trender är också väldigt populära inom den moderna inredningen.

Det finns många inredningsdetaljer som kan göra ett hem ännu finare och mysigare, kuddar är ett praktiskt exempel. Det finns kuddar i massa olika varianter, färger och material. Kuddar piffar upp och lyfter den övriga inredningen i rummet.

Produkter
Övrigt