Besök vår webshop eller hämta i vår lagerbutik 25 min ifrån Stockholm City, i Söderby Park. Hämta själv! Välkommen att hämta din redan förbeställda order. Välkomna att boka tid!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UNDER UPPFÖRANDE AV EN CERTIFIERAD INREDNINGSBYRÅ

LÅT OSS INREDA DITT HEM!

 

                                                     

 


HOMESTAGING (avdragsgillt vid försäljning)

En homestyling ska leda till att du som kund får ut det där lilla extra vid försäljning. Vi inreder ditt hem så att det inför en fotografering och visning visar upp sig från sin absolut bästa sida för dess nya potentiella köpare. Vi tycker att ett lyckat uppdrag börjar med kommunikation och förståelse. Vi startar alla uppdrag med en konsultation. Tillsammans träffas vi i ditt hem och diskuterar fram en lämplig storlek på uppdraget utifrån dina önskemål och förutsättningar. Du får efter konsultationen en utförlig beskrivning - åtgärdslista - av vad du som kund kan förändra och vad du ska tänka på inför fotografering/visning.

(Avdragsgillt:

Precis som mäklararvodet är kostnaden för Homestaging avdragsgillt och tas upp under "Utgifter för avyttringen" på Skatteverkets blankett K6/K5. Detta fastställs i Skatteverkets ställningstagande 8/5. "Konsultation, Styling inför fotografering - Ommöblering, Finish inför visning, (på visningsdagen kommer jag och ställer iordning de sista detaljerna, allt för att visningen ska bli så lyckad som möjligt.) Lån/hyra av möbler, mattor, konst, inredningsdetaljer etc under hela uppdraget, ca 25 dgr. Avinstallation och upphämtning av rekvisita.")

RABATT - UNIKT ERBJUDANDE TILL VÅRA HOMESTYLINGKUNDER

Alla homestylingkunder erhåller -15% rabatt på alla inköp i butiken, hos Jb Home i 6 månader efter köpt inredningstjänst. Ni kan i lugn och ro inreda och få ytterligare hjälp med era projekt. (Gäller ej beställningsvaror och kan ej kombineras med andra erbjudanden.) 

INREDNING

Vi har alla en stil, en tanke, en åsikt, ett sätt att formulera sig på och en personlighet. Ibland kan det vara svårt att få dessa egenskaper att samspela, och ge uttryck i det egna hemmet, det blir inte riktigt som du tänkt dig. Vi jobbar med ett drömförverkligande. Därför är det så viktigt att en god dialog under hela processen så att slutresultatet blir just vad du vill ha. Vi förstår att den kreativa processen är minst lika viktig som själva utförandet.

Vi vill ge dig som kund mersmak, inredningskonsultation och homestyling, där alla produkter hos Jb Home skapar en helhet med varandra, ett mindful living. 

  • Inredningskonsultation 60 min | 1500 kr, därefter 699 kr per timme (inkl moms)
    Ett personligt möte i ditt hem, där vi tillsammans går igenom bostaden.
  • Inredningshjälp | från 4500 kr, pris enligt offert (inkl moms)
    Vi börjar med en konsultation på plats i ditt hem. Ett skräddarsytt inredningskoncept till dig - med inspirerande moodboard, kollage, färgpalett och möblerad planritning.

 


HOMESTYLING 

KONSULTATION MED ÅTGÄRDSFÖRSLAG

Vi kommer hem till dig och där vi gemensamt går igenom varje rum och diskuterar de viktigaste åtgärderna som du själv kan utföra för att öka bostadens attraktionskraft inför försäljning. Du får dagen därpå en anpassad åtgärdslista innehållande utförlig information över goda råd och tips, på vad som behövs utföras och vad du bör göra för att lyckas inför fotografering och visning! Väljer ni att gå vidare med våra förslag av övriga homestyling-paket ingår konsultationsmötet i tjänsten. 

Pris  2495 kr (Inkl moms)
 

HOMESTYLING - LITEN - MED ÅTGÄRDSLISTA, STYLING INFÖR FOTOGRAFERING & VISNING

Vi utgår från de möbler som finns i bostaden. Vi fotograferar rum för rum, går igenom vilka möbler och inredningsdetaljer som kan användas till styling, resten packas ned.

Efter besöket kommer ni att få en åtgärdslista med förslag på vad ni kan förbereda inför fotografering och visning. Inför det aktuella tillfället kommer jag tillbaka för att hjälpa till med att lyfta fram de bästa i bostadens kvaliteér. Jag skapar en trivsam atmosfär med färska blommor och rekvisita som utlånas under din försäljning. Enklare ommöblering görs vid behov.

Inför fotografering och till första visning dekorerar vi med doftljus, fräscha växter och årstidens frukter för att skapa den rätt känslan.

Priser fr. 14 295 kr (Inkl moms)
BEROENDE PÅ BOSTADENS STORLEK. PRISET BESTÄMS I EN SKRIFTLIG OFFERT.
 

HOMESTYLING - MELLAN - MED ÅTGÄRDSLISTA, STYLING INFÖR FOTOGRAFERING & VISNING

Vi utgår från de möbler som finns i bostaden. Behovet kan vara att komplettera enstaka eller byta ut befintliga möbler för att anpassa stylingen till bostaden speciella förutsättningar. Därefter skapar vi en harmonisk och attraktiv miljö i form av inredningsdetaljer, en större mängd av rekvisita såsom kuddar, plädar, textilier, mattor, gardiner, handdukar, bäddningar, tavlor och belysning, krukor, tvål, levande ljus och växter.

Priser fr. 19 995 kr (Inkl moms)
PRIS LÄMNAS PÅ OFFERT OCH BASERAS PÅ BOSTADENS STORLEK OCH DEN MÄNGD REKVISITA OCH MÖBLER SOM KRÄVS.


HOMESTYLING - TOTAL - MÖBLERING AV TOM BOSTAD

Vi utför en full möblering av hela bostaden som är helt tom. Vi arrangerar hemmet i en harmonisk och neutral miljö, målet är att bostaden ska upplevas ombonad, fräsch och inbjudande.

Alla möbler och inredningsdetaljer väljs noggrant ut för att skapa rätt sinnesstämning hos köparen. Vi skapar en trivsam atmosfär med helt möblemang, mattor, textilier, belysning, tavlor och andra inredningsdetaljer. Vi gör hemmet inbjudande med olika stilleben och vackra inredningsarrangemang, färska blommor och växter. Köket görs inbjudande med moderna köksaccessoarer. Sovrummet görs inbjudande med, överkast, kuddar och plädar. I badrummet gör vi känsla av spa med mysiga frottéhanddukar, väldoftande tvålar och blommor.

I tomma bostäder är det svårt att avgöra hur stora rummen är för att man inte har något att relatera till. Därför är det extra viktigt att väcka intresse föra att vilja se mer av bostaden med en styling som är väl anpassad efter bostadens ytor och kvaliteér. Inför fotografering och till första visningen dekorerar vi med ljus, fräscha växter och årstidens frukter för att skapa den rätta känslan. På visningsdagen kommer vi och ställer i ordning det sista detaljerna, allt för att visningen ska bli så lyckad som möjligt.

Priser fr. 25 995 kr (Inkl moms)
PRIS LÄMNAS PÅ OFFERT OCH BASERAS PÅ BOSTADENS STORLEK OCH DEN MÄNGD REKVISITA OCH MÖBLER SOM KRÄVS.

 

REFERENSOBJEKT -  Ett urval av våra tidigare uppdrag

 


VAD FÖRVÄNTAS AV DIG KUND?

DU FÖRVÄNTAS FÖRBEREDA DIN BOSTAD, INNAN VI KOMMER, GENOM ATT PLOCKA BORT DE SAKER SOM INTE SKA VARA MED PÅ HOMESTYLING, ENLIGT ÖVERENSKOMMELSE. DET INNEBÄR T.EX. ATT TA BORT VISSA PRIVATA SAKER, HYGIENARTIKLAR OCH SAKER SOM HÖR VARDAGEN TILL (SÅSOM  EX KLÄDER, SKOR OCH TIDNINGAR) SAMT ATT STÄDA BOSTADEN. DETTA FÖR ATT JAG SKA KUNNA KOMMA IGÅNG MED VÅR STYLING SÅ SNART SOM MÖJLIGT. ÖNSKAR DU HJÄLP MED DETTA KAN JAG GIVETVIS GENOMFÖRA DET MOT SJÄLVKOSTNADSPRIS ENLIGT OFFERT.

 


Har Ni frågor angående sortiment, frakt eller styling, tveka inte att ta kontakt med oss.

Kontakta oss: 

  • Ordrar i webshop/lagerbutik e-post: info@jbhome.se
  • Homestyling, staging e-post: styling@jbhome.se

Telefontider mellan kl 10.00 - 15.00, alla vardagar. +46 (0) 070-823 39 29

Avbokningar av homestyling/homestaging

Om en avbokning som kommer mindre än 2 dygn innan det datum som bokningen avser måste vi ta ut en avbokningsavgift. Vi riskerar att stå utan arbete denna dag samtidigt som lönekostnader kommer som vanligt. Avbokningsavgiften är 4 000 kr.

 

Produkter
Övrigt