Lagerbutik 25 min ifrån Stockholm City. Hämta själv! Välkommen att hämta din redan förbeställda order. Välkomna att boka tid!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UNDER UPPFÖRANDE AV EN CERTIFIERAD INREDNINGSBYRÅ

LÅT OSS INREDA DITT HEM!

 

                                                     

 


HOMESTAGING (avdragsgillt vid försäljning)

En homestyling ska leda till att du som kund får ut det där lilla extra vid försäljning. Vi inreder ditt hem så att det inför en fotografering och visning visar upp sig från sin absolut bästa sida för dess nya potentiella köpare. Vi tycker att ett lyckat uppdrag börjar med kommunikation och förståelse. Vi startar alla uppdrag med en konsultation. Tillsammans träffas vi i ditt hem och diskuterar fram en lämplig storlek på uppdraget utifrån dina önskemål och förutsättningar. Du får efter konsultationen en utförlig beskrivning - åtgärdslista - av vad du som kund kan förändra och vad du ska tänka på inför fotografering/visning.

(Avdragsgillt:

Precis som mäklararvodet är kostnaden för Homestaging avdragsgillt och tas upp under "Utgifter för avyttringen" på Skatteverkets blankett K6/K5. Detta fastställs i Skatteverkets ställningstagande 8/5. "Konsultation, Styling inför fotografering - Ommöblering, Finish inför visning, (på visningsdagen kommer jag och ställer iordning de sista detaljerna, allt för att visningen ska bli så lyckad som möjligt.) Lån/hyra av möbler, mattor, konst, inredningsdetaljer etc under hela uppdraget, ca 25 dgr. Avinstallation och upphämtning av rekvisita.")

RABATT - UNIKT ERBJUDANDE TILL VÅRA HOMESTYLINGKUNDER

Alla homestylingkunder erhåller -15% rabatt på alla inköp i butiken, hos Jb Home i 6 månader efter köpt inredningstjänst. Ni kan i lugn och ro inreda och få ytterligare hjälp med era projekt. (Gäller ej beställningsvaror och kan ej kombineras med andra erbjudanden.) 

INREDNING

Vi har alla en stil, en tanke, en åsikt, ett sätt att formulera sig på och en personlighet. Ibland kan det vara svårt att få dessa egenskaper att samspela, och ge uttryck i det egna hemmet, det blir inte riktigt som du tänkt dig. Vi jobbar med ett drömförverkligande. Därför är det så viktigt att en god dialog under hela processen så att slutresultatet blir just vad du vill ha. Vi förstår att den kreativa processen är minst lika viktig som själva utförandet.

Vi vill ge dig som kund mersmak, inredningskonsulation och homestyling, där alla produkter hos Jb Home skapar en helhet med varandra, ett mindful living. 

Priser fr. 895 kr / timme


HOMESTYLING 

KONSULTATION MED ÅTGÄRDSFÖRSLAG

Vi kommer hem till dig och där vi gemensamt går igenom varje rum och diskuterar de viktigaste åtgärderna som du själv kan utföra för att öka bostadens attraktionskraft inför försäljning. Du får dagen därpå en anpassad åtgärdslista innehållande utförlig information över goda råd och tips, på vad du behövs utföras och vad du bör göra för att för att lyckas inför fotografering och visning!  

Pris  2995 kr (Inkl moms)
 

HOMESTYLING - MINI - MED ÅTGÄRDSLISTA, STYLING INFÖR FOTOGRAFERING & VISNING

Vi utgår från de möbler som finns i bostaden. Vi fotograferar rum för rum, går igenom vilka möbler och inredningsdetaljer som kan användas till styling, resten packas ned.

Efter besöket kommer ni att få en åtgärdslista med förslag på vad ni kan förbereda inför fotografering och visning. Inför det aktuella tillfällen kommer jag tillbaka för att hjälpa till med att lyfta fram de bästa i bostadens kvaliteér. Jag skapar en trivsam atmosfär med färska blommor och rekvisita som utlånas under din försäljning. Enklare ommöblering görs vid behov.

Inför fotografering och till första visning dekorerar vi med doftljus, fräscha växter och årstidens frukter för att skapa den rätt känslan.

Priser fr. 5995 kr  (Inkl moms) BEROENDE PÅ BOSTADENS STORLEK. PRISET BESTÄMS I EN SKRIFTLIG OFFERT.
 

HOMESTYLING - MELLAN - VI SKÖTER HELA BOSTADENS STYLING

Vi utgår från de möbler som finns i bostaden. Behovet kan vara att komplettera enstaka eller byta ut befintliga möbler för att anpassa stylingen till bostaden speciella förutsättningar. Därefter skapar vi en harmonisk och attraktiv miljö i form av inredningsdetaljer, en större mängd av rekvisita såsom kuddar, plädar, textilier, mattor, gardiner, handdukar, bäddningar, tavlor och belysning, krukor, tvål, levande ljus och växter.

Priser fr. 8995 kr (Inkl moms) PRIS LÄMNAS PÅ OFFERT OCH BASERAS PÅ BOSTADENS STORLEK OCH DEN MÄNGD REKVISITA OCH MÖBLER SOM KRÄVS.

HOMESTYLING - MAXI

Priser fr. 17 995 kr (Inkl moms) PRIS LÄMNAS PÅ OFFERT OCH BASERAS PÅ BOSTADENS STORLEK OCH DEN MÄNGD REKVISITA OCH MÖBLER SOM KRÄVS.

HOMESTYLING - TOTAL - MÖBLERING AV TOM BOSTAD

Vi utför en full möblering av bostad som är helt tom, eller byter ut befintliga möbler. Vi arrangerar hemmet i en harmonisk och neutral miljö, målet är att bostaden ska upplevas ombonad, fräsch och inbjudande.

Alla möbler och inredningsdetaljer väljs noggrant ut för att skapa rätt sinnesstämning hos köparen. 

I tomma bostäder är det svårt att avgöra hur stora rummen är för att man inte har något att relatera till. Därför är det extra viktigt att väcka intresse föra att vilja se mer av bostaden med en styling som är väl anpassad efter bostadens ytor och kvaliteér. Inför fotografering och till första visningen dekorerar vi med ljus, fräscha växter och årstidens frukter för att skapa den rätta känslan. På visningsdagen kommer vi och ställer i ordning det sista detaljerna, allt för att visningen ska bli så lyckad som möjligt.

Priser fr. 40.000 kr Medelstor villa (Inkl moms) PRIS ENLIGT OFFERT EFTER BESÖK I BOSTADEN. 

 

REFERENSOBJEKT -  Ett urval av våra tidigare uppdrag

 

 


VAD FÖRVÄNTAS AV DIG KUND?

DU FÖRVÄNTAS FÖRBEREDA DIN BOSTAD, INNAN VI KOMMER, GENOM ATT PLOCKA BORT DE SAKER SOM INTE SKA VARA MED PÅ HOMESTYLING, ENLIGT ÖVERENSKOMMELSE. DET INNEBÄR T.EX. ATT TA BORT VISSA PRIVATA SAKER, HYGIENARTIKLAR OCH SAKER SOM HÖR VARDAGEN TILL (SÅSOM  EX KLÄDER, SKOR OCH TIDNINGAR) SAMT ATT STÄDA BOSTADEN. DETTA FÖR ATT JAG SKA KUNNA KOMMA IGÅNG MED VÅR STYLING SÅ SNART SOM MÖJLIGT. ÖNSKAR DU HJÄLP MED DETTA KAN JAG GIVETVIS GENOMFÖRA DET MOT SJÄLVKOSTNADSPRIS ENLIGT OFFERT.

 


 

Jb Home andas stilen "soft" vintage med mycket inspiration som hämtas av naturen och dess färgpalett, 

och samtidigt tillför en känsla av krispig elegans - en flärdklick i vardagen. 

Har Ni frågor angående sortiment, frakt eller styling, tveka inte att ta kontakt med mig.

Kontakta: Jenny på mailadress - info@jbhome.se

Telefontider mellan kl 10.00 - 15.00, alla vardagar. +46 (0) 070-7385253

Avbokningar

Om en avbokning som kommer mindre än 2 dygn innan det datum som bokningen avser måste vi ta ut en avbokningsavgift. Vi riskerar att stå utan arbete denna dag samtidigt som lönekostnader kommer som vanligt. Avbokningsavgiften är 4 000 kr.

 

Produkter
Övrigt