Besök vår webshop eller hämta i vår lagerbutik 25 min ifrån Stockholm City, i Söderby Park. Hämta själv! Välkommen att hämta din redan förbeställda order. Välkomna att boka tid!

Tempeltavlor

Letar du efter en tempeltavla till hemmet? Då har du kommit helt rätt. Hos Jb Home hittar du nämligen ett stort utbud av vackra tempeltavlor i olika storlekar och färger. De vackra tavlorna passar perfekt för att ge rummet mer liv samtidigt som de höjer och skapar dynamik i tillvaron. Du kan ha den hängandes på väggen över sängen eller byrån, alternativt stående på golvet – tack vare dess fantastiska mönsterspel kan du ha den vart som helst i rummet, och den kommer fortfarande lyfta ditt hem.

tempeltavla-vit

Tempeltavlans egenskaper

Samtliga av våra tempeltavlor är handgjord och noggrant tillverkad för att ge liv åt en exklusiv miljö. Det detaljrika och dekorativa mönstren har karvats i det sällsynta träslaget och gör att de passar i vilket hem och rum som helst. Trots dess vackra utformning och dekorativa mönsterspel sticker det inte ut mer än vad som behövs för att skapa dynamik och känsla. Det unika träslaget som många av våra tavlor är tillverkade av på heter teak vilket är ett mycket sällsynt material. Det växer enbart i indiska och indonesiska skogsmarker och är mycket storvuxet. Dess egenskaper gör det fantastiskt bra för möbeltillverkning och inredningsdetaljer som kräver hållbarhet. Det är hårt, tungt och tåligt samtidigt som oljehalten ger det dess vackra yta. Fuktbeständigheten ökar hållbarheten och gör det svårare för angrepp av röta och andra defekter.

tempeltavla rea

 

Brett sortiment & rabatterade priser

Tempeltavlor är en av våra bästsäljande produkter och vi har därför valt att erbjuda ett brett sortiment av tempeltavlor i en mängd olika

  • Färger
  • Storlekar
  • Former
  • Priser

 

Färger

Bland färgerna så är de vita tavlorna ett mycket populärt val. Troligtvis för att vit är en så neutral färg som passar i de flesta hemmen. Andra färger som vi erbjuder är bland annat svart och brun.

Storlekar

Som vi nämnde så erbjuder vi tempeltavlor i en mängd olika storlekar. Du hittar både små och stora tempeltavlor. Ifall du letar efter en stor tempeltavla kan vi varmt rekommendera vår tavla White Susie X-Large, som även finns i en mindre modell.

Former

I vårt sortiment hittar du också tavlor i olika former. Du hittar bland annat rektangulära och runda tempeltavlor med spännande mönster. Tack vare att alla tavlor är karvade och slipade för hand så är varje tavla unik i sitt mönster, vilket gör dem väldigt karaktäristiska.

Priser

För dig som letar efter billiga tempeltavlor så erbjuder vi även tavlor till rabatterade priser.

 

En tavla – många möjligheter

Tavlorna är väldigt mångsidiga inredningsdetaljer som kan användas på olika sätt, beroende på vilken stil och effekt du önskar. En vit tempeltavla kan exempelvis hängas upp på väggen för att skapa en trevlig accent som ger ett mer nordiskt intryck. Tavlorna kan också placeras stående på en byrå tillsammans med några stora ljusstakar, vilket skapar ett mer graciöst intryck. Andra ställen de kan placeras på är en hylla eller i ett fönster, där de kan fungera som insynsskydd. En stor tavla passar också utmärkt att hänga på väggen ovanför sängen där de skapar en unik detalj. Som du märker är möjligheterna näst intill oändliga med dessa vackra och unika inredningsdetaljer...

 

JB home

På Jb Home värdesätter vi exklusiva personliga inredningsdetaljer och din önskan att ha ett hem som du kan trivas i. Med en tempeltavla vit i något av rummen får du ett inbjudande och uppseendeväckande hem som lyser av välbehag och god smak. Ta en titt bland vår vita tempeltavla och på så sätt en helt ny prägel på ditt hem! Vi är en personlig livsstilsbutik som omger oss utav ett gediget hantverk, det är de små skillnaderna i handtillverkade produkter, som ger objektet dess personlighet & liv. Vi vill att Du ska känna att ett besök hos oss är rofyllt och mysigt, personligt och inspirerande, glädjefullt och förtrollande. Vi har noga valt ut vårt sortiment och försöker handplocka leverantörer som är noga med att produktionen sker på ett bra sätt, både för människa och miljö. Viktigt för oss att vi bär med ett socialt ansvar och rättvisetänk. 

Produkter
Övrigt