Besök vår webshop eller hämta i vår lagerbutik 25 min ifrån Stockholm City, i Söderby Park. Hämta själv! Välkommen att hämta din redan förbeställda order. Välkomna att boka tid!

Snäckskalslampa

Letar du efter en snäckskalslampa? Då har du kommit helt rätt.

Vi på Jb Home erbjuder ett brett sortiment av vackra och unik snäckskalslampor som ger ifrån sig ett magiskt sken.

Jb Home är din personliga livsstilsbutik på nätet. Här hittar du ett stort sortiment av inredningsdetaljer som sätter en personlig touch på ditt hem.

Köpa snäckskalslampa

Hos oss kan du köpa snäckskalslampor från välkända varumärken som Tine K Home. Lamporna i vårt sortiment är handgjorda kreationer och är tillverkade naturliga havssnäckskal, vilket gör varje lampa helt unik. Tack vare att snäckskalen är levande och unika material skapar dem ett karaktärsfullt utseende i ditt hem.

Eftersom snäckor är ett naturligt material kan det därför också uppstå färgskillnader och små hack, vilket ger dem ännu mer karaktär. En annan fördel med dessa lampor är att de kan användas både med eller utan ljus. De lämpar sig alltså alldeles utmärkt att bara använda som dekoration om du önskar det.

En av våra populära snäckskalslampor heter Boho Shell-lamp och kommer från Tine K Home. Denna fantastiska lampa är handgjord och har en dropliknande design som passar in i vilket hem som helst.

snäckskalslampa

För dig som letar efter en stor snäckskalslampa erbjuder vi bland annat snäckskalslampan Capiz. Denna stora och vackra ljuskronan är handgjord i Filippinerna och tillverkad av naturvita Capiz snäckor. Se bara så bra den passar över matbordet hos en av våra kunder:

Stor snäckskalslampa

De vackra snäckskalslamporna kan även placeras i såväl vardagsrummet som i hallen eller andra utrymmen. 

 

Produkter
Övrigt