Besök vår webshop eller hämta i vår lagerbutik 25 min ifrån Stockholm City, i Söderby Park. Hämta själv! Välkommen att hämta din redan förbeställda order. Välkomna att boka tid!

HOMESTYLING - TOTAL - MÖBLERING AV TOM BOSTAD

Utförd homestaging total i en bostadrätt, Uttran. Bostadsrätt 2 rum och kök, 39 kvm.
Vi utför en full möblering av hela bostaden som är helt tom. Vi arrangerar hemmet i en harmonisk och neutral miljö, målet är att bostaden ska upplevas ombonad, fräsch och inbjudande.

Alla möbler och inredningsdetaljer väljs noggrant ut för att skapa rätt sinnesstämning hos köparen. Vi skapar en trivsam atmosfär med helt möblemang, mattor, textilier, belysning, tavlor och andra inredningsdetaljer. Vi gör hemmet inbjudande med olika stilleben och vackra inredningsarrangemang, färska blommor och växter. Köket görs inbjudande med moderna köksaccessoarer. Sovrummet görs inbjudande med, överkast, kuddar och plädar. I badrummet gör vi känsla av spa med mysiga frottéhanddukar, väldoftande tvålar och blommor.

I tomma bostäder är det svårt att avgöra hur stora rummen är för att man inte har något att relatera till. Därför är det extra viktigt att väcka intresse föra att vilja se mer av bostaden med en styling som är väl anpassad efter bostadens ytor och kvaliteér. Inför fotografering och till första visningen dekorerar vi med ljus, fräscha växter och årstidens frukter för att skapa den rätta känslan. På visningsdagen kommer vi och ställer i ordning det sista detaljerna, allt för att visningen ska bli så lyckad som möjligt.

Homestyling: Jb Home - Jenny Blomberg

Mäklare: Fastighetsbyrå Tumba - Christine Berg

Produkter
Övrigt