Besök vår webshop eller hämta i vår lagerbutik 25 min ifrån Stockholm City. Hämta själv! Välkommen att hämta din redan förbeställda order. Välkomna att boka tid!

Olsson och Jensen porslin

Olsson och Jensen är ett elegant varumärke, och det här exklusiva porslinet passar i alla typer av kök och hem. Om du vill bjuda på någonting alldeles speciellt med dina närmaste som du håller av, då är det Olsson och Jensens porslin du ska välja. Här finns alla typer av porslin för alla smaker som förgyller varje hem med sitt unika och formstarka lyster. Det vita materialet är vackert och den stilrena designen ger en fantastisk flexibilitet som bara överträffas av dess breda utbud

 

Varför Olsson och Jensen

  • Snygg design

  • Lång hållbarhet

  • Variatin

  • Unika mönstrer och former som passar i alla hem

 

Olsson och Jenssen i vårt sortiment

På Jb Home kan du välja och vraka bland Olsson och Jensens vackraste porslin. Här hittar du allt ifrån små assietter för de stillsamma bjudningarna till de stora uppläggningsfaten i uppseendeväckande mönster och former som ger plats för exklusiva maträtter vackert upplagda. Det är så här du njuter av Olsson och Jensens porslin på bästa sätt, så låt familj, vänner eller kollegor uppleva någonting helt nytt och unikt.

Olsson och Jensen porslin har en bred variation av stil och du hittar

  • Gamla tallrikar och uppläggningsfat i klassisk retrostil
  • Nya, moderna assietter, skålar och uppläggningsfat för de bästa stunderna.
  • När du väljer ut en speciell sort ur Olsson och Jensens imponerande breda utbud bör du ha i åtanke vad de ska användas till.

 

Jb Home erbjuder det bästa utbudet av Olsson och Jensens exklusiva porslinsprodukter som lyfter varje hem till nya dimension och skapar en atmosfär som ger både liv och klassisk skönhet. Kaffekoppar med små, vackra fat, skålar i finaste mönster och uppläggningsfat för den mest välsmakande rätten. Pryd bordet med porslin av bästa kvalité och njut av en sammankomst så som den bör avnjutas.

Produkter
Övrigt