Besök vår webshop eller hämta i vår lagerbutik 25 min ifrån Stockholm City, i Söderby Park. Hämta själv! Välkommen att hämta din redan förbeställda order. Välkomna att boka tid!

 

Nicolas vahe kryddor

Nicolas vahe kryddor finns nu i vår webbshop. Nicolas vahe kryddor är förknippade med kvalitet och god smak. De är dessutom snygga att ställa fram på bordet. Den välkända kocken Nicolas Vahé har utvecklat ett sortiment av gourmet specialiteter. Hos oss hittar du ett stort utbud av både kryddor, andra specialiteter och köksredskap. Tillbehör som ger lite extra guldkant till din matlagning. 

 

Hög kvalitet och god smak

Nicolas vahé den kända kocken som föddes i norra Frankrike och utbildade sig till kock och konditor på den 3-stjärniga Michelin restaurang Pic Valence. Idag driver Nicolas Vahé sin restaurang på Jylland och sedan 2007 också sitt egna varumärke Nicolas Vahé.
Nicolas Vahé har ett nära samarbete med råvaruproducenter i Frankrike och Italien och garanterar en jämn hög kvalitet och god smak.

 

Beställ dina Nicolas vahe kryddor nu i vår webbshop!

Det ska vara enkelt och tryggt att handla av oss. Vi har dem vanligaste betalningsmetoderna så det är bara att välja det som passar dig. Det går bra att kontakta vår kundtjänst om du har frågor om dina produkter från Nicolas vahe kryddor.

 

 

Låt dig inspireras i vår webshop – Välkommen till Jb Home! Vi erbjuder alltid snabba leveranser och fri frakt över 1200 kr.

 

 

 

 

Kontakta oss gärna på info@jbhome.se

Med vänlig hälsning 

Jenny Blomberg

Ägare & grundare av Jb Home

 

FÖRETAGSUPPGIFTER 

Home by Jb AB / Jb Home

Kuskstigen 6

144 52 Rönninge

Tel +46 (0)70 738 5253 

GODKÄND FÖR F-SKATT

ORG NR: 556962-4348

BANKGIRO: 258-4308

 

 

BANKUPPGIFTER FÖR UTLANDSBETALNINGAR:

BANK: SWEDBANK

IBAN: SE4780000832799248658198

BIC/SWIFT:SWEDSESS

 

Vi tillhandahåller även en kundvänlig mobilversion av butiken.

Produkter
Övrigt