Besök vår webshop eller hämta i vår lagerbutik 25 min ifrån Stockholm City, i Söderby Park. Hämta själv! Välkommen att hämta din redan förbeställda order. Välkomna att boka tid!

Majas Lyktor

Majas Lyktor är inte enbart vackra och inbjudande inredningsdetaljer för både uteplatsen och vardagsrummet. De är dessutom ett föremål för kampen mot en av världens mest förrädiska sjukdomar. Tack vare den oerhört ambitiösa cancerforskningen kan vi rädda många liv. Med mer kunskap kan vi intensifiera kampen mot cancer och visa hur stark människan kan vara. Produkterna är framtagna med hjärta och själ för att skänka hopp, glädje och tröst i kampen mot cancer. Speciellt den cancer som drabbar våra älskade barn.

När du köper en av Majas Lyktor går 10% av försäljningspriset oavkortat till barncancerfonden för att ge cancerforskningen större och starkare resurser i sin kamp mot sjukdomen. Vi på Jb Home är mycket stolta över att kunna bidra till den mycket viktiga kampen för människors överlevnad, främst våra barn.

Majas Lyktor är försedda med ett vackert citat som bär på ett kraftfullt budskap. Livet är till för att upplevas, och för att alla ska få möjligheten att uppleva det krävs en kollektiv satsning. Jb Home har gett sig in i kampen, och genom att plocka in Majas fantastiska lyktor vill vi ge dig möjligheten att vara med på ett mycket enkelt sätt. På undersidan finns dessutom en liten lapp där det står några ord om välgörenhet och dess betydelse för världen. Genom att köpa en utav Majas Lyktor från Jb Home bidrar du till kampen för att rädda liv. Tillsammans gör vi skillnad för kämpande barn med cancer.

Jb Homes fantastiska utbud av inredningsdetaljer ger dig de största möjligheterna för att skapa det hem du alltid har drömt om. Vi är den hjälp på vägen som gör det lite lättare.  Allt som krävs av dig är att du tillåter dig att drömma om ditt perfekta hem – det blir vår utgångspunkt och ledstjärna. För att sätta lite exklusiv krydda på hemmet kan du dessutom köpa en av Majas Lyktor och ställa på uteplatsen. Det kommer göra sommarkvällarna lite mysigare när solen går ner i horisonten kan du se på den och skänka en tanke till de liv du kommer att vara med och rädda.

Vi har även valt att plocka in handgjorda produkter från Majas Cottage nya kollektion Interior of Hope. En serie av unika produkter i sitt utförande med extra kärlek och känsla. Precis som Majas lyktor kommer dessa produkter att säljas i begränsad upplaga och med förmån till vår hjärtesak Barncancerfonden.

Jb Home är en personlig livsstilsbutik som omger oss utav ett gediget hantverk, det är de små skillnaderna i handtillverkade produkter, som ger objektet dess personlighet & liv. Vi vill att Du ska känna att ett besök hos oss är rofyllt och mysigt, personligt och inspirerande, glädjefullt och förtrollande. Vi har noga valt ut vårt sortiment och försöker handplocka leverantörer som är noga med att produktionen sker på ett bra sätt, både för människa och miljö. Viktigt för oss att vi bär med ett socialt ansvar och rättvisetänk. 

Produkter
Övrigt