Besök vår webshop eller hämta i vår lagerbutik 25 min ifrån Stockholm City, i Söderby Park. Hämta själv! Välkommen att hämta din redan förbeställda order. Välkomna att boka tid!

Kalklitir Winter Primo

Kalklitir Winter Primo är en kulör utöver det vanliga, den har en vacker och mysig nyans av grått. Dessa populära Kalklitit färger kan du använda för både inomhusbruk, utomhusbruk och på möbler. Med dessa färger kan du på ett fantastiskt sätt och med enkelhet förvandla både möbler, väggar och tak till något helt fantastiskt. Kalklitir Winter Primo har ett snyggt gråbrunt pigment och ger ett härligt mysigt och varmt intryck. Färgen i påsen räcker till ett lager och täcker cirka 6-10 kvadratmeter, med två lager. Detta ger dig stora möjligheter att göra en men så snygg förändring i ditt hem. Kalklitir är en underbar limepaint, kalkfärg som ger ett härligt djup i väggen, rå men ändå sammetslen.

Kalklitir Winter Primo är en av favoriterna och passar extra fint till målning av möbler, både stora och små. Som tilläggsfärg på små detaljer i inredningen så som till exempel ramar, små pallar, mindre bord eller kanske någon lampfot. Låt dig bli inspirerad av denna underbara kalkfärg och förnya ditt hem enkelt genom att ge ytor i ditt hem en snygg och matt finish.

Dessa naturliga Kalklitir-produkter innehåller endast kalk, vatten och ett pigment och är så naturnära som de bara kan bli. När du valt att måla med dessa färger börjar du med att blanda pulvret med 1,7 liter vatten. Sedan lägger du till halva mängden pulver i påsen och blandar samtidigt om. Låt sedan blandningen stå en stund och tillsätt sedan resten. När allt är klart låter du blandningen stå cirka 15 minuter. Efter det kan du påbörja målningen och sedan invänta ditt resultat.

När du satt igång med målningen är det bra att alltid med jämna mellanrum röra om i målarburken så att kalken inte sjunker ner på botten och färgblandningen blir ojämn. Ifall du har spacklat eventuella sprickor i väggen skall du passa på att måla över med en grundfärg innan du målar med Kalklitir-färgen eftersom den inte fäster på spackel. Kalklitir är en miljövänlig kalkfärg som görs med respekt för människor och natur.

Produkter
Övrigt