Besök vår webshop eller hämta i vår lagerbutik 25 min ifrån Stockholm City, i Söderby Park. Hämta själv! Välkommen att hämta din redan förbeställda order. Välkomna att boka tid!

Kalklitir Emma

Kalklitir Emma är en riktigt snygg och samtidigt fräsch grå kulör, den får vilken inredningsintresserad person som helst att bara vilja förnya och prova på denna snygga nyans på alla ytor i hemmet. Färgen är lätt att arbeta med, man behöver inte vara en mästare på att måla, och ytan blir fullkomligt ljuvlig efter den har torkat. Denna vackra, ekologiska och ljuvliga färg har ett vackert grått-brunt pigment som passar utmärkt till alla möjliga tänkbara målningsprojekt som du kan tänka dig. Kalklitir Emma är ett utmärkt val när det kommer till väggmålning, den passar utmärkt till detta och din vägg kommer få en vacker, betonginspirerad look som inte går annat än att älska. Du kan givetvis använda färgen för att förvandla andra ytor i ditt hem.

Kalklitir färgen Emma är en kulör utan dess like och riktigt populär, den är speciellt framtagen åt ingen mindre än vårt lands kända bloggerskan som skriver den jättestora och populära bloggen ”att vara någons fru”. Emma är beskrivet som nyanserat grå och brun färg, med ett mjuk och varmt intryck och inte alls kall. Färgen ger rummet en behaglig känsla med sin dova nyans. Resultatet blir en känsla av rå betong med en viss ojämn och levande matt effekt.

Kalklitir Emma färgen är också en förträfflig vacker kulör och inte bara snygg utan känns bra med. En miljövänlig kalkfärg som görs med respekt för människor och natur. En perfekt val när det gäller förvandling av alla sorters möbler, såsom stolar, skänkar med mera. Du behöver inte endast använda färgen på väggen, bara din fantasi kan stoppa dig.

Det matta slutresultatet är väldigt snyggt och ytan blir både levande och effektfull ifall man väljer att måla en vägg i ett rum.

Färgerna är lätta och snabba att använda eftersom de torkar på 2-6 timmar. När färgen torkat kan du direkt stryka över det andra lagret med färg. Tänk dock på att du inte kan måla med Kalklitir direkt på spackel, utan att du måste lägga en akrylprimer eller häftgrund först ovanpå.

Produkter
Övrigt