Besök vår webshop eller hämta i vår lagerbutik 25 min ifrån Stockholm City, i Söderby Park. Hämta själv! Välkommen att hämta din redan förbeställda order. Välkomna att boka tid!

Kalklitir Concrete

Denna snygga färg blir man verkligen inte besviken på. Kalklitir Concrete är det legendariska namnet på denna färg som du borde lägga på minnet. Den har en vacker lite ljusare nyans av grått och lämpar sig utmärkt till ytor du vill förvandla och förnya. Den passar exempelvis på både väggytor och möblemang. Ett matsalsmöblemang i denna vackra concrete färg är något att rekommendera, det kommer verkligen att bli en stor succé och blir ett underbart vackert inslag i din matsal eller i ditt kök. Den matta finishen som Kalklitir färgerna ger åt möblerna gör att de får ett vackert och stilrent utseende. Det är detaljerna i ett hem som är viktiga och denna färg ger verkligen hemmets helhet ett enormt lyft, det blir mer ombonat och mysigt med denna nyans. Det optimala är att använda färger tillsammans med en bra belysning så att hela matsalen, vardagsrummet eller vilket rum som helst blir en trevlig plats att tillbringa tid med familj och vänner.

När du använder Kalklitir Concrete till väggmålning kommer du garanterat att bli nöjd över slutresultatet, ingen har ju tidigare blivit missnöjd. Ytan får en riktigt matt finish och ett modernt betong-inspirerande utseende som är så inne och eftertraktat just nu. Betong-looken är en stark trend i inredningsvärlden där många just nu försöker efterlikna det populära, utseende, rå och matt men ändå mjuk. Färgen ger rummet en behaglig känsla med sina dova nyanser.

Vid ytor som kräver avtorkning rekommenderas att man lägger på en matt lack. 

Ska man måla en yta som är lite glansig, exempelvis en dörr så måste man lägga på en primer först för bättre vidhäftning. 

Kalkfärgen ska målas med bred pensel och inte en roller. Målas antingen i vådor, som att man tapetserar, uppifrån och ner eller i kryss. Beroende på hur man vill ha det. Krysstekniken, cross-painting, ger mer liv i väggen.

Kalklitir Concrete är en nyans som är otrolig, resultatet blir enastående och det kan inte bli mer inne just nu med den betong-liknande nyansen. Denna färg kommer ge ett otroligt resultat var du än väljer att använda den, det är endast din fantasi som sätter stopp på din kreativitet, låt färgen flöda.

Här på hemsidan kan du se en inspirationsvideo och även hitta en användbar instruktionsmanual där du får se hur man använder Kalklitir färgerna så att man uppnår det bästa resultatet.

Produkter
Övrigt