Besök vår webshop eller hämta i vår lagerbutik 25 min ifrån Stockholm City, i Söderby Park. Hämta själv! Välkommen att hämta din redan förbeställda order. Välkomna att boka tid!

Ib Laursen porslin

Sökt efter Ib Laursen porslin? Ett av nordens vackraste utbud av porslin. IB Laursen har ett imponerande utbud av köksdetaljer som vi på Jb Home är mycket stolta över att kunna erbjuda i vårt unika sortiment. IB Laursens porslin är eftertraktat och sätter en exklusiv och inbjudande prägel på vilket kök som helst. Det finns ingenting som väger upp för känslan av att bjuda in till en sammankomst och låta gästerna slå sig ner vid ett bord som dukats med IB Laursens underbara porslin. Det måste upplevas!

Inspirerat av en nordisk, klassisk design har IB Laursen hittat en röd tråd som gör deras porslin mycket unikt och vackert. Allt från små koppar och assietter i enkla varianter till stora tallrikar och uppläggningsfat i fantastiska mönster ger en speciell känsla i varje kök och skapar en miljö som ingen kommer att vilja lämna. Förbered dig på att få ha gästerna kvar en lång tid – och ladda på ordentligt med påtår!

ib laursen porslin

Vi på Jb Home tror på exklusiva miljöer för alla. Det är viktigt att alla ska kunna bygga upp sina hem utifrån sina drömmar, och därför har vi tagit in IB Laursen vackra porslin i vårt breda sortiment. De lever upp till våra högt ställda krav, och våra kunder tycker om deras produkter, så det är med glädje vi säger att deras fina porslin kommer att finnas tillgängligt i vårt utbud under en lång tid framöver. Hur du än vill att ditt hem ska se ut så är det inte tillräckligt exklusivt förrän IB Laursens porslin har gjort entré. Vi tror på deras porslin, och vi tror på din smak och dina drömmar. Välkommen att ta en titt på vårt breda utbud av porslin från IB Laursen!

Jb Home är en personlig livsstilsbutik som omger oss utav ett gediget hantverk, det är de små skillnaderna i handtillverkade produkter, som ger objektet dess personlighet & liv. Vi vill att Du ska känna att ett besök hos oss är rofyllt och mysigt, personligt och inspirerande, glädjefullt och förtrollande. Vi har noga valt ut vårt sortiment och försöker handplocka leverantörer som är noga med att produktionen sker på ett bra sätt, både för människa och miljö. Viktigt för oss att vi bär med ett socialt ansvar och rättvisetänk.

Produkter
Övrigt