Besök vår webshop eller hämta i vår lagerbutik 25 min ifrån Stockholm City, i Söderby Park. Hämta själv! Välkommen att hämta din redan förbeställda order. Välkomna att boka tid!

 

 

Enjoy candles 

Enjoy candles är handgjorda vaxljus med led-belysning. Enjoy candles gör sig mycket bra i grupp, de ser oerhört effektfullt ut! De skapar stämning inomhus och utomhus i alla hem oavsett inredningsstil. Dom är handgjorda i 100 % vax av högsta kvalité. Det finns inte två likadana, alla har sin unika form, vilket bidrar till det levande intrycket. De är ett brandsäkert alternativ till vanliga blockljus för alla som tänker på säkerheten och miljön men inte vill kompromissa med känslan. Bästa funktionen är timer! Som ger dig möjlighet att själv bestämma när under dagen du vill ha ljusen tända. Kom hem till levande ljus efter jobbet. Garanterad hög mysfaktor.

 

 

Enjoy candles nu i vår webbshop!

Det ska vara enkelt och tryggt att handla av oss. Vi har dem vanligaste betalningsmetoderna så det är bara att välja det som passar dig. Det går bra att kontakta vår kundtjänst om du har frågor om dina produkter från Enjoy candles.

 

 

Låt dig inspireras i vår webbshop – Välkommen till Jb Home! Vi erbjuder alltid snabba leveranser och fri frakt över 1200 kr.

 

 

 

Kontakta oss gärna på info@jbhome.se

Med vänlig hälsning 

Jenny Blomberg

Ägare & grundare av Jb Home

 

FÖRETAGSUPPGIFTER 

Home by Jb AB / Jb Home

Kuskstigen 6

144 52 Rönninge

Tel +46 (0)70 738 5253 

GODKÄND FÖR F-SKATT

ORG NR: 556962-4348

BANKGIRO: 258-4308

 

 

BANKUPPGIFTER FÖR UTLANDSBETALNINGAR:

BANK: SWEDBANK

IBAN: SE4780000832799248658198

BIC/SWIFT:SWEDSESS

 

Vi tillhandahåller även en kundvänlig mobilversion av butiken.

Produkter
Övrigt