Besök vår webshop eller hämta i vår lagerbutik 25 min ifrån Stockholm City, i Söderby Park. Hämta själv! Välkommen att hämta din redan förbeställda order. Välkomna att boka tid!

Day Home Matta

En Day Home matta är en inredningsdetalj du bara måste investera i; du kommer sedan förstå att du inte kan leva utan den. I utbudet av mattor finns andra snygga alternativ som den läckra Beni Q mattan i rutmönster med vitt och svart. Mattorna är väldigt snygga och dessutom mjuka och sköna, det finns många storfavoriter hos Day Home och det finns något som passar alla.

Hitta din day home mattor här. 

Den här synnerligen härliga och iögonfallande Day Home matta har storleken 150 x 200 cm och passar alldeles perfekt i ditt sovrum vid din säng eller varför inte i hallen där den alldeles säkert kommer att ge ett gott första intryck med en ombonad och trevlig känsla när man stiger innanför dörren till ditt hem. Denna handgjorda broderade pläd är gjord av härlig 100 procent ull och är givetvis mjuk och skön att stiga på.

 

Varför en matta från Day Home?

  • Snygg design
  • Lång hållbarhet
  • Skönt material 
  • Unik men samtidigt neutral som passar i nästan alla hem

 

Utlänska influenser som inspiration

Mattan har influenser från olika orentaliska kulturer runtom i världen. Den ger en otrolig och spännande touch i inredningen då den har sitt tidlösa och samtidigt lite etniska utseende. Det gör att ditt hem blir mycket trevligare och du kommer garanterat få en positiv respons från dina bekanta när det kommer till din inredning och stil. Mattan är självklart riktigt populär just nu när det kommer till inredning och passar i alla rum i hemmet oavsett om det är sovrummet eller vardagsrummet.

Den sköna och snygga Day home mattan passar också perfekt i andra rum såsom i din exklusiva walk-in closet eller hall. Denna mjuka mattan, i ull och vackra fransar i kortändarna, kommer vara pricken över i:et när du varje morgon står på den i din walk-in closet och ska välja dagens outfit. Vi på Jb Home tror på exklusiva miljöer för alla. Det är viktigt att alla ska kunna bygga upp sina hem utifrån sina drömmar, och därför har vi tagit in Day Home´s inredning och vackra mattor i vårt breda sortiment.

 

Design från Marianne Brandi

Marianne Brandi är den kreativa hjärnan bakom designen till day home konceptet och har länge inspirerat hemmafixare och de som älskar inredning. En matta från Day home är inte bara en snygg inredningsdetalj utan också ett påstående om vem du är som person. Hög kvalitét och starkt varumärke ärett säkert kort att gå på om du vill vara säker på att lyckas med din heminredning. 

Produkter
Övrigt