Besök vår webshop eller hämta i vår lagerbutik 25 min ifrån Stockholm City, i Söderby Park. Hämta själv! Välkommen att hämta din redan förbeställda order. Välkomna att boka tid!

Välkommen till min blogg!

 
Välkommen in till Jb Home´s värld av härlig inspiration för inne och utemiljöer. Bakom bloggen och mitt inredningsföretag står jag, Jenny Blomberg.
 
Jag är 45 år och bor söder om Stockholm tillsammans med min man och våra tre pojkar som är 11 år, 17 år och 19 år.
 
Jag äger och driver företaget Jb Home (Home by Jb AB) , som grundades 2014 - både en personlig lagersbutik i Söderby Park och en webbutik. Även under uppförande av en inredningsbyrå. 
”Jb Home – Hem med skön känsla, butik fylld med livsstil!”
 
Varumärkena här är alla noggrant utvalda med kärlek och känsla för att komplettera varandra och tillsammans skapa en skön stil med harmoni och balans. Rogivande miljö – mindfulness – handlar om medveten närvaro, viktigt i vår stresshantering att vi har ett rogivande hem.
 
Följ med bakom kulisserna på Jb Homes webbutik, som under augusti 2014 även har öppnat en liten inredningsbutik i Rönninge/Söderby Park. Varm välkomna att titta förbi.
 
Det blir resor, fotograferingar, events och mysiga möten! Bloggen kommer även att spegla vägen mot en ny karriär som Certifierad inredare. Välkomnas att följa med på min resa om du är nyfiken på mig eller för att få inspiration.
 
Kram Jenny,
ägare och grundare av Jb Home
 
Tidigare Bloggadress: http://jbhome.blogspot.se/
Produkter
Övrigt