Frakt 59 kr, fri frakt vid köp över 1200 kr. Öppet köp 14 dagar.          Besök vår butik i Söderby Park, Rönninge, 25 min från Stockholm C.

Kockkniv 3-set, Jamie Oliver Kockkniv 3-set, Jamie Oliver

Jamie Oliver

Kockkniv 3-set, Jamie Oliver

Ett snyggt knivset från Jamie Oliver som består av 3 knivar, som borde finnas i varje kök. En örtkniv på 11 cm, en universalkniv på 15 cm och en kockkniv på 19 cm.

Örtkniven är perfekt till att förbereda mindre frukter och grönsaker, och universalkniven är oumbärlig till alla former av skalande och skivande i vardagen. Kockkniven används oftast till mindre köttbitar eller stora grönsaker.

Alla knivar är tillverkade av japanskt rostfrit stål och är utrustade med ett bra grepp som ger en enastående balans i handen. För att bevara knivarnas höga kvalitet rekommenderas det att de ska diskas för hand.

Förpackas in en presentförpackning.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

 

  •  SOMMAR-REA, kika in i vår outlet, upptill 70 % rabatt.
  •   Frakt 59 kr och Fri Frakt vid köp över 1200 kr
  •   Alltid fri frakt på smycken & kläder
  •   Faktura 0 kr. Hos oss betalar du enkelt och smidigt med KLARNA CHECKOUT. Välj själv hur du vill betala mellan alla Klarnas betalningstjänster. Och du kan även välja PAYSON betalningstjänst.
  •  Nöjda kunder och strävar efter att ha snabba leveranser! 
  •    -ligt Tack för att just Du tittar in hos Jb Home!

Frågor?

Kontakta oss på
info@jbhome.se Vi svarar 
på mail så fort vi kan.
Kundtjänst telefontid öppet vardagar mellan 10.00 - 15.00

Lägg i önskelista

Du kanske också är intresserad av

Vi vill förmedla känsla, upplevelse och välbefinnande för dig och ditt hem!  Med inspiration från naturen och dess färgpalett erbjuder vi omsorgsfullt utvalda produkter som ökar trivsel i ditt hem och ger det lilla extra för att öka ditt välmående!

Produkter
Övrigt