Besök vår webshop eller hämta i vår lagerbutik 25 min ifrån Stockholm City. Hämta själv! Välkommen att hämta din redan förbeställda order. Välkomna att boka tid!

Majas Lyktor rea

Har du sökt efter "majas lyktor rea"? Nu är det rea på Majas Lyktor på Jb Home - din främsta inredningsbutik på nätet och din stolta återförsäljare!

 

Vad är det unika med lyktorna?

  • Majas Lyktor är speciellt framtagna för att främja kampen mot cancer.
  • 10% av intäkterna går med förmån till barncancerfonden.
  • Vacker design och inpsirerande citat

 

Vi på Jb Home tycker att det är högst angeläget att ta del av striden mot en av samtidens mest förrädiska sjukdomar. Tillsammans gör vi skillnad för kämpande barn med cancer. Genom att plocka in Majas Lyktor i vårt unika sortiment har vi inte bara fyllt upp vår butik av vackra lyktor – vi ger oss in i kampen mot cancer! Produkterna är framtagna med hjärta och själ för att skänka hopp, glädje och tröst i kampen mot cancer. Speciellt den cancer som drabbar våra älskade barn.

 

Utformning

Majas Lyktor är tillverkade med vackra mönster som lyser upp uteplatsen, campingen eller vardagsrummet på ett ytterst exklusivt sätt. På varje lykta finns ett fint citat med ett mycket vackert budskap, och under sitter en lapp med en fin liten text om välgörenhet. Det här gör Majas Lyktor till en mycket vacker inredningsdetalj för varje mysigt tillfälle med familjen eller vännerna. Kanske vill du ha den för att ge i present till någon du tycker om? Majas Lyktor är perfekta presenter – nu på rea!

majas lyktor

Majas lyktor – nu på rea!

Som återförsäljare av Majas lyktor vill vi ge fler chansen att ta del av kampen och bidra till välgörenhet samtidigt som man får en snygg lykta till hemmet. Just nu är det därför rea på dessa fantastiska produkter, så passa på att införskaffa din lykta idag och gå med i kampen mot cancer du också. På Jb Home vet vi att det är tillsammans vi kan göra skillnad och förändra världen för de som behöver det som bäst. Med Majas Lyktor på rea i vårt unika sortiment har du nu möjligheten att visa din hängivelse till den underbara värld vi har byggt och delta i kampen för allas rätt till liv. Ingen ska behöva genomlida förlusten av ett barn och inget barn ska behöva drabbas av cancer.

Vi har även valt att plocka in handgjorda produkter från Majas Cottage´s nya kollektion Interior of Hope. En serie av unika produkter i sitt utförande med extra kärlek och känsla. Precis som Majas lyktor kommer dessa inredningsprodukter att säljas i begränsad upplaga och med förmån till vår hjärtesak Barncancerfonden.

Produkter
Övrigt