Besök vår webshop eller hämta i vår lagerbutik 25 min ifrån Stockholm City. Hämta själv! Välkommen att hämta din redan förbeställda order. Välkomna att boka tid!

Ib Laursen rea

Nu har Jb Home en fantastisk rea på IB Laursens nordiska inredningsdetaljer. Här hittar du klassisk nordisk design när den är som bäst. Du kan också få ett vackert och stilrent hem med nordiska inslag till ett mycket bra pris som är skonsamt mot plånboken. Passa på nu – IB Laursens inredningsdetaljer är mycket exklusiva och eftertraktade. Se till att fynda redan nu och bjud sedan hem familj och vänner för en trevlig sammankomst. IB Laursens detaljer kommer att framhäva sig själva, sortimentet är brett och ger dig oändliga möjligheter att skapa din egen mysiga stämning utav hantverk av hög kvalité´. Hos oss hittar du underbar dansk design med möbler, lampor och porslin. Vi är stolta som återförsäljare av Ib Laursen fina produkter. Med IB Laursens produkter kan du skapa ett mysigt hem med en vacker atmosfär som överträffar det mesta. Oavsett om du vill inreda inomhus eller utomhus så finns det någonting för dig.

IB Laursen – nu på rea!

Tack vare en pågående rea på IB Laursens eftertraktade produkter kan du också uppfylla dina drömmar. På Jb Home tycker vi att alla har rätt att leva i sina drömmars hem. Därför har vi rabatterat pris på dessa fantastiska produkter. Har du inte provat en inredningsdetalj från LB Laursen tidigare så har du möjligheten nu. Missa inte den här möjligheten – handla din produkt från IB Laursen på rea redan idag! Med IB Laursens produkter kan du skapa ett mysigt hem med en vacker atmosfär som överträffar det mesta. Oavsett om du vill inreda inomhus eller utomhus så finns det någonting för dig.

Jb Home är din personliga inredningsbutik på nätet med ett brett utbud av inredningsdetaljer för alla hem. Och tack vare våra utvalda och handplockade produkter från IB Laursen har vi ett fantastiskt utbud som lockar inredningsentusiaster över hela landet att investera i sina drömmar med hjälp av oss. Gör det du också!

Produkter
Övrigt