Lagerbutik 25 min ifrån Stockholm City. Hämta själv! Välkommen att hämta din redan förbeställda order. Välkomna att boka tid!

Day Home Rea

Nu har Jb Home en fantastisk rea på Day Home´s vackra inredningsdetaljer. Här hittar du produkter när de är som mest förmånliga att köpa. Du kan också få ett vackert och stilrent hem med nordiska inslag till ett mycket bra pris som är skonsamt mot plånboken. Passa på nu – Day Home´s inredningsdetaljer är mycket exklusiva och eftertraktade. Se till att fynda redan nu och bjud sedan hem familj och vänner för en trevlig sammankomst. Day Home´s detaljer kommer att framhäva sig själva, sortimentet är brett och ger dig oändliga möjligheter att skapa din egen mysiga stämning utav hantverk av hög kvalité.

  day home rea

  Lite fakta om day home

  • Day Home är ett danskt företag som levererar underbart vackra inredningsprodukter
  • Inredningen passar till var och en som tycker om att inreda och vill ha vackra inredningsdetaljer i sitt hem
  • I produktsortimentet finns bland annat snygga kuddar som är gjorda i naturmaterial, härliga brickor, ljusstakar, sköna plädar i bomull och ylle samt annat fint till varje hem
  • Marianne Brandi är chefsdesigner och den kreativa hjärnan bakom day home
  • Företaget grundades av Keld Mikkelsen som också står vakom populära Day birger et mikkelsen

   

  Fynda på day home rea

  Hitta dina favoritprodukter, med både bohemiskt och exotiskt utseende på Day Home rea och få ditt hem att känns lite lyxigare. Här fyndar du produkter med inslag av kulturerna i både Indien, Marocko, Kina, Afrika, Indonesien och Karibien. Har du inte provat en inredningsdetalj från Day Home tidigare så har du möjligheten nu. Missa inte den här möjligheten – handla din produkt från Day Home på rea redan idag! Med Day Home´s produkter kan du skapa ett mysigt hem med en vacker atmosfär som överträffar det mesta. Oavsett om du vill inreda inomhus eller utomhus så finns det någonting för dig. 

  Day Home produkterna är inredningsprodukter med mycket hög standard och är av synnerligen god kvalitet. Detta härliga märke vill få alla sina kunder att känna, uppleva och må bra genom att få inspiration från naturen och alla färger i den. Day Home levererar vackra utvalda produkter som ger ditt hem det där lilla extra för att just du ska må bra och trivas i ditt hem. På Jb Home värdesätter vi exklusiva personliga inredningsdetaljer och din önskan att ha ett hem som du kan trivas i.

  Produkter
  Övrigt